≫ 

"Kako mislite udaju, ona se udala?": Darko se zbunio kada je upitan da li je Ani čestitao venčanje

- Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje - rekla je Sevićeva

  • 2
Darko Lazić, Ana Sević, Danijel Nedeljković Darko Lazić, Danijel Nedeljković, Ana Sević, Foto: Nikola Tomić, Printskrin/Instagram/anasevicofficial

Pevačica Ana Sević u tajnosti je pre dve nedelje rekla sudbonosno "da" svom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću. Iako je Ana priznala da je krila venčanje sve dok u intimnoj atmosferi nije prošao taj dan, njen bivši muž, Darko Lazić, i dalje nije obavešten o tome.

Naime, Darka su pripadnici medija pitali da li je čestitao Ani sklapanje braka sa Danijelom, nakon čega je bio vidno zbunjen:

- Kako mislite udaju? Jesam veridbu. Ona se udala? Jao, super, nisam znao, čestitam joj od srca - poručio je pevač.

Darko i Ana iz braka imaju ćerku Lorenu, a njihov odnos nakon razvoda bio je turbulentan. Ipak, Darko ističe koliko voli svoju mezimicu, ali ne želi da priča o bivšoj u tom kontekstu.

- Ona je moje sunce, moje zlato. Lorena je moja ljubav. Viđam je, volim je najviše na svetu, ali ne bih previše da komentarišem odnos sa Anom u vezi s s njom - rekao je Lazić za Kurir.

Podsetimo, nakon što su se slegli utisci, Ana je otkrila sve detalje tajnog venčanja i saopštila da se sada preziva Nedeljković.

- Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje, pred matičarem i u crkvi. Uzela sam Danielovo prezime. Za medije sam i dalje Ana Sević, ali za ostale - gospođa Nedeljković - rekla je Ana, prenosi "Informer", i dodala da su venčanje proslavili u krugu porodice i najbližih prijatelja:

- Okupili smo svega dvadesetak ljudi. Nismo pravili nikakvu žurku, već ručak i sve je bilo skromno i veoma emotivno. Kada smo izgovorili "da", zgazila sam Daniela, kako običaji nalažu. Bože zdravlja, pravićemo veliko slavlje kada prođe korona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA