Već bila u komi, a život joj je opet visio o koncu: Maju Žeželj lekari operisali dva puta za 48 sati

- Lekari su, srećom na vreme, prepoznali problem i odreagovali - rekla je voditeljka

  • 4
Maja Žeželj

Maja Žeželj, Printskrin: Youtube/Izjasni se!

Voditeljka Maja Žeželj ispričala je kako je svojevremeno jedva izvukla živu glavu. Naime, ona je zbog sepse bila u komi 40 dana, a tokom pandemije ponovo se našla u životnoj drami.

- Tokom korone ljudi iz bolnice Dragiše Mišović, koji su mi ponovo spasli život, pitali su me: "Možete li vi da se nekada normalno razbolite?" - rekla je Maja i otkrila detalje drame.

- Bio je život u pitanju, jer mi se u drugoj nedelji kovida desila gangrena slepog creva, a budući da sam u prvoj nedelji pila veće količine aspirina, posle operacije je nastupilo unutrašnje krvarenje. Zbog toga su dva puta morali da me operišu u dva dana. Dve totalne anestezije u 48 sati nisu baš nešto najbolje što može da vam se desi, ali lekari su, srećom na vreme, prepoznali problem i odreagovali - rekla je voditeljka.

Voditeljka kaže da je u životu najvažnije "otresti kolena i ustati".

- Nikad nisam razmišljala u stilu "zašto baš meni", "a, što nekome drugome". Nema ni onoga "zašto baš sad" jer je jedini mogući odgovor - eto, desilo se. Nema pitanja ni tapkanja u mestu, već ustaneš, otreseš prašinu s kolena, zakrpiš se i ideš dalje. Bilo je smešno kada je Lena, kad sam otišla da operišem slepo crevo, pitala: 'Pa, hoće li joj ostati nešto u stomaku?', jer smo krenuli da vadimo jedno po jedno - ispričala je Žeželj za "Hello".

Na pitanje koliko su je menjale te dramatične situacije, Žeželj je ispričala:

- To je život… Vrednosne skale su mi se sigurno pomerile. Prioriteti su mi, verovatno, drugačiji nego što bi bili da se sve to nije desilo, ali imam utisak da su mi na to "neću da se nerviram" više uticale godine nego sudar, sepsa, slepo crevo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    14. jun 2021 | 00:08

    Maja, želim Vam da u ostatku života (nadam se dugog) nećete više imati zdravstvenih problema. Kao čovek, koga još mečke nisu gazile, što se zdravlja tiče, razumem Vas u potpunosti. Valjda su nam zvezde pod kojima smo rođeni takve. Uzdajmo se u sreću i Boga.

  • Ce

    13. jun 2021 | 17:45

    Neznam koja ste mislim da radite na sn1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA