≫ 

Prelepa glumica uzela mašinicu u ruke i šiša ovce: Marija je na selu pronašla svoj mir i sreću

- Nema tog poštenog posla kog se radni čovek (žena) stidi, i nijedan posao nije isključivo muški ili ženski... - poručila je lepa glumica

  • 13

Glumica Marija Petronijević potpuno se povukla iz javnosti, svoj mir i sreću pronašla je u rodnom selu, gde bez problema obavlja sve poslove u polju, ali i sa životinjama.

Marija, koju mnogi nazivaju srpskom Monikom Beluči, već godinama unazad živi na selu, a nisu joj strane i razne obaveze koje ima, pa je ovog puta pokazala kako šiša ovce na svom imanju.

Prelepa glumica, koju su mnogi zavoleli u seriji "Selo gori, a baba se češlja", uz video na kom šiša ovce, istakla je da nijedan posao nije isključivo muški ili ženski, kao i da se nijednog poštenog posla ne treba stideti.

- Ovih dana je uveden zakon koji se tiče rodne ravnopravnosti. Za razliku od zakona kojim bi se zakonski stvaralo ravnopravnije društvo, potrebno je da sami uradimo što je do nas! Nema tog poštenog posla kog se radni čovek (žena) stidi, i nijedan posao nije isključivo muški ili ženski... Možda nisam brza koliko Stefan ili Marko, ali u slučaju da je potrebno - poručila je glumica.

Podsećamo, Marija se pre devet godina iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege, gde se godinama unazad bavi poljoprivredom i sadi jagode, a ova lepotica vozi i traktor i obavlja sve poslove na selu.

Poznato je da je Marija svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Ta ljubav nije opstala, a nakon raskida lepa glumica je otišla na selo.

Kako lepa Marija šiša ovce u svom rodnom selu u koje se vratila, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA