≫ 

Atina pokazala u kakav luksuz je nju i Niku odveo Tošić: Pogled je vredan paprene cene

Svaka soba ima na treasi bazen, a Atina je upravo zabeležila pogled iz tog bazena

  • 29

Fudbaler Duško Tošić odveo je ćerke Atinu i Niku Tošić na putovanje u Tursku, tačnije Bodrum, gde je uplatio najluksuzniji hotelski smeštaj, a prelep pogled je vredan paprene cene.

Naime, Duškova starija naslednica Atina pokazala je neverovatan pogled iz bazena hotela, gde su porodično odseli.

Tik uz obalu mora, oni se baškare u bazenu u sklopu terase, koji ima svaka soba, dok ih pored luksuznog hotela okružuje i predivna priroda, kao i prozirno plavo more.

Najjeftinija soba za njega i devojčice, za deset dana letovanja, iznosi 10.773 evra, dok ima i skupljih, a definitivno pogled koji je Atina pokazala, vredi ove peprene cene.

Kada mu poslovne obaveze dozvoljavaju Tošić provodi vreme sa svojim naslednicama i vodi ih na putovanja za pamćenje, pa ne čudi što su odseli baš na ovoj lokaciji, gde najskuplja soba košta neverovatnih 17.795 evra za deset dana boravka.

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa,baš ukoji je pokazala Atina, spa centar, samo su neke od pogodnosti hotela u kojem porodica Tošić odseda.

Sudeći po njihovim objavama, Duško, Atina i Nika uživaju na luksuznoj destinaciji od koje zastaje da, a kako izgleda predivan pogled, možete ideti u videu na početku teksta, kao i još neke detalje sa odmora, u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    13. jun 2021 | 20:17

    Atina dobila ime po gradu gde je njenu mamu vodio Vranjes....

  • Učiteljica u penziji

    13. jun 2021 | 22:28

    Pitam se, bez obzira što su devojčice učenice u privatnoj školi, KAKO mogu da izostaju iz škole kada šk. godina traje do 22.juna?! Ili za tu decu bogatih roditelja ne važi ni školski kalendar! Onomad su se, usred šk. god. sa majkom baškari le na nekoj prelepoj destinaciji..A u državnim školama se i dalje od dece traže opravdanja za načinjene izostanke. Šta radi resorni ministar? Zatvara oči i pravi se Englez usred Beograda. Sramna diskriminacija dece!

  • GG

    13. jun 2021 | 20:13

    Na svakoj fotki izgleda umorno i bezvoljno a nema još ni 15 godina.Zašto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA