Uraganke će za dva meseca zaraditi 300.000 evra? Sve se promenilo nakon Evrovizije

Uragankama je nakon Evrovizije skočila cena nastupa

  • 1
Evrovizija 2021 finale, Hurricane

Ivana, Sanja, Ksenija, Foto: Tanjug/AP

Pevačice i članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, nakon učešća na Evroviziji, za samo dva meseca, navodno će zaraditi čak 300.000 evra.

Naime, Uraganke su veoma popularne i tražene, a nakon učešća na Evroviziji skočila im je cena nastupa koja čak ide i do 10.000 evra, pa će tako za zakazanih 40 nastupa, koliko za sada imaju u predstojećem periodu, zaraditi ogromnu sumu novca.

- Devojke su harizmom, neposrednošću i glasom oduševile sve, krenule su na nastupima i kad one gostuju sva mesta su popunjena. Prave fenomenalnu atmosferu, odlično pevaju, o igranju i izgledu da i ne govorim - rekao je izvor i dodao:

- Popularnost im je stvarno skočila, tražene su nego ikad ranije, vlasnici klubova se bukvalno grabe za slobodan termin, da ih dovedu. Samim tim, cena njihovog nastupa više nije ista kao pre Evrovizije, kreće se nekad i do 10.000 evra. Zavisi od toga gde nastupaju, koliko dugo bi pevale ali i koliko publike klub može da primi.

- Već imaju zakazano oko 40 nastupa u narednom, letnjem periodu, i za te tezge će uzeti čak oko 300.000 evra. Devojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što predstoji - naveo je izvor za Blic i dodao:

- Pune su entuzijazma, energije i zaista su rođene za ovaj posao, nije ni čudo što ih publika tako voli. Trebalo bi da nastupaju i u inostranstvu, sve zavisi od uslova i pandemije koja još uvek traje, ali pregovori su u toku. Traže ih širom Balkana, a one su rade da se odazovu na svaki poziv. Ovo je njihovih pet minuta, sad im je karijera na vrhuncu. A kako deluje, i dobro će inkasirati!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA