≫ 

Hju Džekmen nakon Đokovićeve istorijske pobede na Rolan Garosu: Novače, ti si supermen!

Đoković je tema svih svetskih medija, ali i slavnih ličnosti širom sveta

  • 2
Hugh Jackman, Hju Džekmen, Novak Đoković

Hju Džekmen, Novak Đoković, Foto: Profimedia/Erik Pendzich / Alamy , Tanjug/AP

Australijski glumac Hju Džekmen ogasio se nakon istorijske pobede Novaka Đokovića na Rolan Garosu, a srpski teniserao je slavnog glumca.

Hju je, inače, u katantinu u Australiji, gde je pratio finale koje je opisao kao epsko, u svojoj objavi čestitao je Đokoviću i napisao da je srpski teniser supermen.

- Budim se 3. dan karantina u Australiji da gledam maestralno muško finale Rolan Garosa. U jednoj reči, epski. Sigurni smo da ćemo na još mnogo mečeva videti Stefanosa Cicipasa, velike čestitke jednom i jedinom Novaku Đokoviću! - napisao je glumac.

- Veliki zagrljaj i čestitke za Novaka. Prijatelju, ti si supermen! Pobednik Rolan Garosa, u muškom finalu 2021. godine - dodao je Džekmen.

Podsetimo, Novak je u finalu pobedio Grka, Stefanosa Cicipasa, i tako došao do druge grend slem titule u Parizu, a čak 19. u fenomenalnoj karijeri.

Na konferenciji za medije Novak je otvoreno pričao o svom uspehu, a novinarima je odgovorio i o čemu je razmišljao posle izgubljena dva seta.

- Čuo sam dva glasa – jedan mi je govorio da ne mogu da preokrenem, da je gotovo. Taj je bio prilično glasan posle drugog seta. Osetio sam da je vreme da se posvetim drugom glasu. Rekao sam sebi da ja to mogu, počeo sam da ponavljam to sebi kako bih poverovao. Kada je počeo treći set, osećao sam se bolje. Posle toga u meni nije postojala sumnja - rekao je Đoković na konferenciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA