Goga Sekulić: Digla sam kredit za "Gaćice", a da bih isplatila Marinu i Damira prodala sam automobil

- Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji - rekla je pevačica

  • 4
Goga Sekulić

Goga Sekulić, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Goga Sekulić govorila je o svom životu i karijeri i otkrila je i da nije svim pevačima baš lako da dođu do novca i da je u više navrata morala da se zajmi da bi objavila album.

- Za album "Gaćice" morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan - kaže pevačica i dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle - rekla je Goga za Kurir.

- Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim - navela je pevačica.

Ona se osvrnula i na dašnje pesme, koje je žestoko iskritikovala.

- Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme "Gaćice", a danas je ona gospodska pesma - navela je popularna pevačica.

Goga je u "Sceniranju" otkrila i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pesmu.

- Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu, tad su svi pitali ko stoji iza mene - kaže Goga i dodaje:

- Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelepu baladu - kaže Goga.

Video: Goga Sekulić snimila neverovatan prizor na Vidikovcu: Kafići ne rade, a pogledajte šta je ovde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA