Andreana Čekić kaže da je Darko Lazić "krem de la krem" društva: Moj kum, moja krv, volim te!

- E kume neka ti je sa srećom i želim ti život iz snova, budi siguran da sve možeš! Ti si je**ni Darko Lazić! - napisala je Andreana Čekić

  • 27
Darko Lazić

Darko Lazić; Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić nedeljama je na meti interesovanja svih medija zbog raskida sa verenicom Marinom Gagić, sa kojom je, kako je naveo, ostao u dobrim odnosima, ali rekao i da "nije ni prva, a ni poslednja".

Poznato je da je pevaču najveća podrška njegova kuma i pevačica Andreana Čekić, koja je nedavno komentarisala njegovo ponašanje, a sada je Lazić na svom Instagramu objavio privatnu prepisku u kojoj mu je uputila niz pohvala i ohrabrujućih poruka.

Darko je bio oduševljen rečima koje mu je kuma uputila, pa je u objavi u nekoliko navrata istakao koliko je voli.

- E kume neka ti je sa srećom i želim ti život iz snova, budi siguran da sve možeš! Ti si je**ni Darko Lazić! Sve ostavi iza sebe, razmišljaj o svojoj sopstvenoj sreći i šta sve ovih dana možeš. Volim te najviše na svetu i ponosna sam na tebe - napisala je, pa nastavila:

- Ja ću uvek da te podsetim ko si. Ti si, kume, neko ko ostavlja trag u vremenu. Imaš milion razloga da budeš srećan, a milione činiš srećnima. Zaslužio si da živiš u svetu, među ljudima koji su "krem de la krem", jer si ti taj! Imam baš dobar osećaj - navela je Andreana.

Darko joj se javno zahvalio na lepim rečima:

- Nema reči kojima bih opisao koliko volim ovu osobu! Moj kum, moja krv. Volim te - napisao je Darko.

Podsetimo, Darko je nedavno otkrio da se rastaje od verenice Marine;

- Marina i ja smo se razišli, ali smo ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, ugasila se ljubav, malo smo se udaljili. Hvala milom Bogu, imamo dete i ono nam je sada ceo svet. To je najvažnije u životu. Aleksej nije nijednog trenutka dužan da trpi naše nesuglasice ili svađe i zbog toga je bolje što smo se rastali - rekao je Darko, te malo bolje objasnio šta mu se nije svidelo kod Gagićeve.

- Biću iskren, Marina je htela u nekim trenucima da me drži na kratkoj uzici, na povocu, što se kaže, a ja ne bih dopustio nijednoj ženi. Kad to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevice - rekao je Lazić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladin

    14. jun 2021 | 15:08

    Na sta si ti ponosna nesrećo jedna, sto dvoje dece odrasta sa rastavljenim roditeljima, kako loša osoba.

  • Nina

    14. jun 2021 | 15:55

    Vi ste odavno trebali biti venčani. Ti si kumo potajno zaljubljena odavno. Nekako ste i jedno za drugo.

  • Oki

    14. jun 2021 | 15:07

    Na kraju ce se vencati 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA