Marina Tucaković podelila citat i izazvala emotivne reakcije: "Ponekad malo umreš..."

Marina važi za velikog borca i pravu damu

  • 0
Promocija novog album Suzane Jovanović Marina Tucaković, Foto: ATA Images

Hitmejkerka Marina Tucaković, koja se godinama unazad bori sa opakom bolešću, podelila je citat koji je rastužio mnoge i izavao lavinu reakcija.

- Ponekad malo umreš... Pa nastaviš kao da nije bilo ništa - citati je koji je podelila Marina, a u komentarima usledile su brojne poruke podrške za nju.

Inače, Marina se jedno vreme nije pojavljivala u javnosti zbog zdravstvenog stanja, ali je sve iznenadila dolaskom na promociju novog albuma Suzane Jovanović. Marina, za koju kažu da je veliki borac i prava dama, nedavno je otkrila kako se oseća.

- Da sam dobro, nisam dobro sigurno. A da sam nešto loše, nisam ni loše. Idem na te terapije, moram to da izguram, pa videćemo - rekla je ona ranije.

- Otkako sam se razbolela, mnogi me zaobilaze. Ali meni i dogovara da se krijem, dosta me je bilo svuda. Odgovaraju mi ti polu odnosi - rekla je Marina, a ističe da jeste teško što nekih ljudi sada nema da joj se jave, otkako se razbolela, ali da ima onih koji su je prijatno iznenadili.

- Pa ne, jednostavno su me ranije svi živi zvali, ali sad tu i tamo neko zove. Ne toliko što me ne zovu, pisaćemo, uvek me zovu ovi najmlađi Milica Pavlović, Milica Todorović, ta deca sa kojom sam malo radila, da me pitaju kako sam, treba li mi nešto. To mi je draže nego da kažu "ajde da pišemo neki tekst" - rekla je ona tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA