Severina potresena nakon pljačke: Neke ukradene stvari za mene imaju sentimentalnu vrednost...

Pevačica u trenutku pljačke nije bila u svom stanu

  • 2
Severina

Severina, Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Nakon pljačke stana Severine Kojić, u Zagrebu, prikom čega su vezali njenu kućnu pomoćnicu i uzeli nakit, oglasila se pevačica.

- Ovo danas... Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je Severina za Jutarnju list.

Podsetimo, u Severinin stan u Zagrebu upali su nepoznati ljudi i vezali njenu kućnu pomoćnicu, uzeli su pevačicin nakit, a zatim pobeglu u nepoznatom pravcu.

Navodi se da pevačica nije bila u stanu u trenutku upada, ispred zgrade nakon pljačke bilo je nekoliko policijskih automobila, a u stanu je obavljen uviđaj.

- Danas u popodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinioca uz upotrebu telesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Sprovodi se dalje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinilaca - rekli su za hrvatske medije u zagrebačkoj policiji.

- Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju - izjavio je ranije Severinin PR za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Agata Kristi

    14. jun 2021 | 22:51

    Ja ovoj ženi nista više ne verujem, ona samo od skandala živi !

  • Sibin

    15. jun 2021 | 00:34

    Ma nista strasno, snimice jos neki film i eto love!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA