≫ 

Aca Lukas godinu dana živeo sa Ksenijom Pajčin: O njoj je sada otkrio ono što niko nije i tužno je

- Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: "Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna...", piše u Lukasovoj knjizi

  • 9
Aca Lukas

Aca Lukas / Foto: Nikola Tomić

Pevač Aca Lukas je pre nekoliko godina otkrio da je bio u vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin, a u svojoj novoj knjizi izneo je više detalja o vezi koju je imao sa pevačicom koja je tragično preminula pre 11 godina.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala: "Kako je ova uspela, a ja ništa" - napisao je Lukas u knjizi, a prenosi Informer.

Aci je krivo što je stvorena određena sliku o Pajčinovoj, koja nije prava. Kako kaže, pevačica je vodila zdrav život i nije bila sklona narkoticima.

- Svašta se pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala - napisao je Aca u knjizi.

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama - napisano je od strane pevača.

Aca je tada bio u braku sa drugom suprugom Natašom, kojoj je slučajno poslao poruku u kojoj je videla da je vara.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi - stoji u Lukasovoj knjizi.

Video: To će mi ostati rana na srcu: Ksenija Pajčin dva dana pred smrt poslala poruku Dragani Mirković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA