≫ 

Jana: Više ne znam šta da obučem za nastup, ali znam kako da uzmem bakšiš! Ovo je recept

- Odvikla sam se od štikli i od haljina, ali srećna sam što sam se opet vratila u njih - rekla je Jana

  • 3
Jana Todorović, Grand Specijal Jana Todorović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Jana Todorović (47), nakon duge pauze uzrokovane korona virusom, kaže da muku muči sa tim šta sada da nosi na nastupima.

- Potpuno sam ispala iz fazona. Više ne znam ni šta da obučem ni kako da se sredim za neki izlazak, nastup. Odvikla sam se od štikli i od haljina, ali srećna sam što sam se opet vratila u njih - rekla je Jana.

Folekerka često dobija veliki bakšiš na veseljima, a sada je objasnila malo bolje te situacije koje nateraju gosta da počasti novcem izvođača.

- Umeće je da gosta pogodiš pesmom, da mu priđeš na pravi način, popraviš mu raspoloženje. Onda on izvadi bakšiš i počasti te jer želi da te nagradi. Mislim da neke posebne tajne tu nema. Jednostavno, moja priroda, energija, glas, kao i pesme koje ja izvodim, teraju čoveka da mi daju novac i to je lepo - objašnjava Todorovićka za Alo.

- Ja sam vesele prirode i kada se pojavim negde pravim takvu atmosferu. Inače, nikada na svojim nastupima ne pevam balade, već isključivo brze i vesele pesme. Čak i kada krećem sa nastupom, ne krećem sa sporim pesmama. Poznata sam po tome. Odmah u glavu, što bi se reklo - rekla je kroz osmeh Jana.

Todorovićka je, kao i njene kolege, odmarala tokom pandemije koronavirusa, kada nije bilo svirki.

- Ne želim više nikada da zakukam na premor i na posao, jer se to desilo pre korone. Žalila sam se da sam umorna i da mi je odmor preko potreban, a onda se desila pandemija koja je trajala godinu dana. Nisam znala šta ću sa slobodnim vremenom i ne bih volela da se ikada ponovi - kaže Jana za pomenuti list.

Video: Jana o strahoti sa privatnog slavlja: Šaban i ja smo pevali, a čovek je sat vremena tukao ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    15. jun 2021 | 13:19

    Zato te ljudi i vole zbog brzi i veseli pjesama. Kad mi pčne sa baladom odma mi muka.🤷‍♀️

  • MONARHISTA

    15. jun 2021 | 14:19

    OBUCI SE U NARODNU NOSNJU PA ZAPEVAJ NESTO OD LEPE LUKIĆ. NAPRIMER OD IZVORA DVA PUTICA MENE STALNO GLEDA MOJ KOMSIJA MICA. STALNO STOJI PORED PLOTA REKLA BI MU NESTO AL ME JE SRAMOTA

  • Qwer

    16. jun 2021 | 01:17

    Malo je vas kojima bih ja dao novac za pesmu. To se zaslužuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA