≫ 

Karamela nakon Lukasovih priznanja o vezi s Ksenijom Pajčin: "Nije mi poznato da su bili zajedno"

Aca je u svojoj knjizi izneo detalje o svojoj emotivnoj vezi sa pokojnom pevačicom

  • 16
Pomen groblje, godišnjica smrti Ksenija Pajčin

Goran Stojićević Karamela, Foto: ATA Images

Pevač Aca Lukas je u svojoj novoj knjizi izneo detalje svoje emotivne veze sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajičin, a jedan od njenih najboljih prijatelja, voditelj Goran Stojićević Karamela, tvrdi da ne zna ništa o tome.

Naime, folker je napisao da su on i pevačica bili zajedno godinu dana, kao i da su živeli pod istim krovom.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala: "Kako je ova uspela, a ja ništa" - napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Aci je krivo što je stvorena određena sliku o Pajčinovoj, koja nije prava. Kako kaže, pevačica je vodila zdrav život i nije bila sklona narkoticima.

- Svašta se pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala - napisao je Aca u knjizi.

Takođe, folker je izneo navode da je bio sa pokojnom pevačicom u trenutku kada je bio u braku sa drugom suprugom Natašom, te je insistirao da mediji ne saznaju za njihovu romansu.

Ekipa portala TelegrafJetset pozvala je jednog od najboljih prijatelja pokojne Ksenije Pajčin, Goran Stojićevića Karamelu, kako bismo čuli njegov komentar na navode iz knjige Ace Lukasa.

- Ne znam. Ne bih baš da komentarišem to. Niti znam šta je pisao, niti sam čitao to, niti me interesuje - rekao je on.

Na pitanje da li mu je poznato da su pokojna Ksenija i Lukas bili u emotivnoj vezi, vodtelj nam je rekao:

- Nije mi poznato. Ne znam... Možda u nekom periodu kada se nismo družili. Ne pratim uopšte estradu, tako da me ne zanima ko šta piše. Mnogi pišu knjige...

Karamela je prokomentarisao deo koji smo mu predočili kako je Aca napisao da je prvačica bila dobar čovek, ali je bila nesrećna jer su druge koleginice bile uspešnije od nje:

- Hah... Ona je bila uspešna pevačica. Ne znam zašto bi žalila... Dobro, eto, ljudi pišu knjige da bi bilo zanimljivo. Ja inače ne komentarišem estradu, prestao sam odavno - zaključio je Stojićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA