≫ 

Anabela: Unuka je ista Marko! Gagi: Luna nam je poslala sliku bebe, plakao sam

Luna i Marko, 15. juna, dobili su ćerkicu Miu

  • 6
Luna, Gagi, Anabela Luna, Gagi, Anabela, Foto: Marko Jovanović, Instagram/luna_djogani

Luna Đogani porodila se 15. juna u Narodnom frontu u Beogradu, a ponosni baka i deka, Anabela Ataijas i Gagi Đogani, presrećni su zbog rođenja unuke Mie.

Anabela je otkrila da mala Mia liči na Marka Miljkovića, a istakla je da je on dobar muž i otac, kao i da će Lunu pomagati oko bebe sve što bude potrebno. Gagi je plakao od sreće, a kako im je Luna već poslala sliku nasledenice, videli su svoju unuku.

- Ovo ne može da se poredi ni sa čim jer kad si mama čeka te obaveza, odgovornost, briga.... A ovo je sve onako lagano. U svemu ću da im pomognem. Luna je dobro, zvala me je, videla sam je, jako je srećna. Unuka liči na Marka, ista je on, videla sam sliku. Bucka je velika je, preko četiri kilograma - rekla je Anabela.

- Marko je ispao toliko dobar muž i otac. Drago mi je da ima nekoga ko toliko brine o njoj - dodala je pevačica za Blic.

- Od sedam jutros čekamo, slavimo svi evo i presrećan sam. Nazdravili smo, pustio sam suzu kad sam čuo da je sve prošlo kako treba. Čestitke sa svih strana stižu, ne mogu da stignem na telefon da se javim. Luna nam je poslala sliku sa bebom da znamo da je sve u redu i da je sve dobro prošlo. Nastavljamo sa slavljem i dalje - rekao je Đogani.

Inače, Marko slavi rođenje ćerkice Mie u stanu u kom žive on i Luna, gde se na slavlju orila pesma "Ti si ćerko tatin sin".

Podsetimo, Luna se porodila 15. juna, u Narodnom frontu, u 14.42 i na svet donela ćerku Miu. Kako smo saznali, porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba osećaju se dobro.

Video: Tata Marko u sevdahu, zapevao Miji: Ti si ćerko, tatin sin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    15. jun 2021 | 18:58

    Nek je sa srećom. Ali kako ovo može da prodje bez Kije.. očekujte sutra neki njen gaf kako bi izasla u javnost. Rijaliti se nastavlja..

  • Neda

    15. jun 2021 | 18:41

    ANABELA JE TESKI FOLIRANT.....

  • Tina

    15. jun 2021 | 18:53

    Marko slavi sa Djogajima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA