≫ 

Kija Kockar čestitala Luni rođenje ćerke, pa potkačila Slobu Radanovića

Luna i Marko dobili su devojčicu koja će, kako su se ranije doovorili, zvati Mia

  • 35
Luna Đogani, Kristina Kija Kockar Luna Đogani, Kristina Kija Kockar, Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani  porodila se 15. juna, u Narodnom frontu u Beogradu, a pevača Krsitina Kija Kockar čestitila je Luni rođenje ćerkice Mie.

Kija je poželela Luni sve najlepše, a "potkačila" je svog bivšeg muža, pevača Slobodana Radanovića, koji ju je prevario sa Đoganijevom.

- Želim joj sve najlepše, ali ne bih više komentarisala stvarno. Ako želite da pitate nekog za komentar o Luni, znate koga treba da zovete - rekla je Kockareva za Srbija Danas.

Na pitanje da li bi se pojavila na proslavi rođenja, ona je jasno rekla:

- Ne! Ja nemam tamo šta da tražim.

Podsetimo, Luna se porodila carksim rezom, a nakon porođaja se i oglasila, pa poručila je i da je dan, kada je rodila svoju ćerku, njen najsrećniji dan u životu.

- Danas je u 14:42 stigla najlepša devojčica na svetu! Ovo je moj najsrećniji dan u životu! Naš plod ljubavi, živote. Nek nam je živa i zdrava, Mia - napisala je Luna na Instagramu, a zatim se svima zahvalila na lepim željama.

Marko je presrećan zbog rođenja naslednice i njeno rođenje slavi u stanu u kom žive on i Luna, gde se na slavlju orila pesma "Ti si ćerko tatin sin".

Video: Tata Marko u sevdahu, zapevao Miji: Ti si ćerko, tatin sin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA