≫ 

Marko iscepan, veseli se i "kiti" muzičare: Evo kako Miljković slavi rođenje ćerke Mie

Marko i Luna su danas, 15. juna, postali roditelji

  • 14
Marko Miljković, Luna Đogani, Gagi Đogani Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Instagram/marko.miljkovic

Luna Đogani i Marko Miljković dobili su ćerkicu Miu, 15. juna, a ponosni tata, nakon žurke u stanu, slavlje je nastavio u kafani.

Kada se Luna porodila Miljković je organizovao slavlje sa najbližima u stanu u kom žive on i Đoganijeva, a u večernjim staima se sa društvom uputio u Skadarliju.

On je u jedmom restoranu, za stolom sedi sa još nekoliko mušaraca, a među njima nije niko od Lunine porodice koja je danas slavila odvojeno od novopečenog oca.

Miljković na sebi ima plavu majicu, koju su mu umeđuvremenu i iscepali kako običaj i nalaže. On je sa prijateljima večerao , a nije izostalo ni alkoholno piće kako bi nazdravili. Zatim je usledilo slavlje uz muziku, a ponosni tata "kitio" je muzičare.

Marko često gleda u telefon, a najverovatnije se dopisuje sa svojom suprugom koja je u porodilištu.

Podsetimo, Luna se porodila u Narodnom frontu, carskim rezom, a ona i Marko ranije su se dogovorili da će svojoj naslednici dati ime Mia.

Kako izgleda Miljkovićevo slavlje u Skadarliji nakon žurke u stanu gde se orilo "Ti si ćerko tatin sin" pogledjte u galeriji iznad.

Video: Tata Marko u sevdahu, zapevao Miji: Ti si ćerko, tatin sin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA