Marko nakon što je postao otac: Fenomenalan osećaj! Luna, spremi se, za 3 meseca pravimo novu bebu

- Sve vreme Luna i ja razmenjujemo lepe reči, emocije. Fali mi što ne mogu odmah da odem, voleo bih da budem pored nje - rekao je Marko

  • 7
Marko Miljković Marko Miljković, Foto: ATA Images

Marko Miljković i Luna Đogani dobili su ćerku Miu, danas, 15. juna, a ponosni otac slavi sa prijateljima rođenje ćerke i ističe da je fenomenalan osećaj postati otac, te da uskoro planira još dece.

- Osećam se fenomenalno, Luna spremi, se za jedno tri četri meseca, da pravimo nešto, novu bebu. Ovo je fenomenalan osećaj. Ovo mi je treća majica, iscepali su me. Ja sam bio totalno u transu, krenuo sam da udaram glavom o ormar. Ako neko nije doživeo osećaj da postane roditelj, ja mu to želim - rekao je Marko.

- Sve vreme Luna i ja razmenjujemo lepe reči, emocije. Fali mi što ne mogu odmah da odem, voleo bih da budem pored nje. Otići ću sutra, danas nisam mogao da je uhvatim. Nije mogla da mi kaže gde joj je apartman tačno, sproveli su je kroz neke liftove. Sutra ću pokušati da dronom dođem do nje - dodao je Miljković.

Anabela Atijas, Lunina majka, danas je rekla kako je Marko divan otac i muž, a poznato je da njih dvoje nisu bili u dobrim odnosima, ali se Miljković ipak zahvalio Anabeli na lepim rečima.

- Pa ne znam što se tiče Anabele. Hvala joj na tim rečima, ne znam šta bih ja tu specijalno rekao. Moje srce je sad tako mekano, ne znam kako da opišem, hvala na lepim rečima - rekao je Marko za Kurir, a zatim otkrio i kako je njegova majka reagovala.

- Moja mama je oduševljena, doći će u narednim danima, kad beba bude stigla kod nas. Ne znam na koga liči beba, ali pošto je ispoštovala termin kako su doktori rekli, 15.jun, ima moju narav - zaključio je novopečeni tata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    15. jun 2021 | 22:11

    Анабела је рекла да је Марко диван отац?! 😂 А беба тек што је изашла, није је ни видео... 😂🤦‍♂️

  • Polako

    15. jun 2021 | 23:25

    Sa 2.detetom,jos ni 1.nisi osetio

  • Tina

    15. jun 2021 | 22:15

    Marko će biti bebi siterka, a Luna će da radi i donosi pare. To je on i hteo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA