≫ 

Prva slika Lune sa tek rođenom ćerkicom: Drži je na grudima, prizor topi srca

Luna je danas, 15. juna, na svet donela devojčicu

  • 13
Marko Miljković Foto: ATA Images

Marko Miljković i Luna Đogani danas, 15. juna, dobili su ćerku Miu, a prva fotografija Đoganijeve sa naslednicom iz porodilišta raznežila je sve.

Naime, Miljković je Lunu zvao na video poziv, a ona je u tom trenutku na grudima držala svoju naslednicu. 

Prizor tek rođene Mije i novopečene mame topi srca, a Marko je tada, verovatno, bar preko video poziva jer drugačije nije moguće, "upoznao" svoju ćerku.

Luna je i te kako emotivna nakon prođaja, a ranije je poručila da je dan, kada je rodila svoju ćerku, njen najsrećniji dan u životu.

- Danas je u 14:42 stigla najlepša devojčica na svetu! Ovo je moj najsrećniji dan u životu! Naš plod ljubavi, živote. Nek nam je živa i zdrava, Mia - napisala je Luna na Instagramu, a zatim se svima zahvalila na lepim željama.

- Osećam se fenomenalno, Luna spremi, se za jedno tri četri meseca, da pravimo nešto, novu bebu. Ovo je fenomenalan osećaj. Ovo mi je treća majica, iscepali su me. Ja sam bio totalno u transu, krenuo sam da udaram glavom o ormar. Ako neko nije doživeo osećaj da postane roditelj, ja mu to želim - rekao je ranije Marko.

- Sve vreme Luna i ja razmenjujemo lepe reči, emocije. Fali mi što ne mogu odmah da odem, voleo bih da budem pored nje. Otići ću sutra, danas nisam mogao da je uhvatim. Nije mogla da mi kaže gde joj je apartman tačno, sproveli su je kroz neke liftove. Sutra ću pokušati da dronom dođem do nje - rekao je Miljković nakon rođenja ćerke.

Podsetimo, Luna se porodila u Narodnom frontu, carskim rezom, a ona i Marko ranije su se dogovorili da će svojoj naslednici dati ime Mia.

Video: Tata Marko u sevdahu, zapevao Miji: Ti si ćerko, tatin sin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сања

    15. jun 2021 | 22:42

    Луна и Марко, желим вам здравље,срећан, успешан, миран и дуговечан заједнички живот,да у љубави и благостању срећно подижете вашу кћеркицу

  • marina

    15. jun 2021 | 22:42

    Cestitam mami i tati, dobrodosla Mia

  • Zokica

    15. jun 2021 | 23:26

    Luna i Marko ,SRECNO RODJENJE CERKE,neka je ziva i zdrava i vi zajedno sa njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA