≫ 

Saša Joksimović: Ne mogu da ne budem blizak sa bratom, ali se ne družimo porodično

- Toliko sam toga postigao u svom poslu da mi ‘prikolice’ i epiteti uopše nisu potrebni - istakao je Saša u intervjuu za Story

  • 18
Saša i Željko Joksimović

Foto: Milena Đorđević, ATA Images

Popularni glumac Saša Joksimović (39) dao je zajednički intervju sa suprugom Nevenom, u kojem su iskreno govorili o ličnim, privatnim stvarima, o kojima do sada na ovaj način nisu pričali.

Saša, glumac koji je u emisiji "Luda noć" pokazao da se fantastično snalazi i u ulozi voditelja, sa producentkinjom Nevenom ima sina Iliju. Prošle godine par je obelodanio da je izgubio bebz.

Joksimović je tada rekao da su bebu izgubili na dan porodične slave, kao i da tokom prvog naleta korone Saša nije imao posla. No, tužna etapa je iza njih i sve što ih je zadesilo nije ih obeshrabrilo.

Kako pričaju za Story, prinovu priželjkuju, a biće onako kako treba da bude.

Nevena: Lekari mi još ne dozvoljavaju da ostanem u drugom stanju. To sam prihvatila sasvim normalno. Biće baš onako kako treba da bude. Presrećna sam što imamo dete kakav je Ilija, uživamo u tome, jer danas je zaista teško vaspitati dete onako kako smo mi uspeli.

Saša: Priželjkujemo prinovu, radovaćemo se kada se to desi, ali se ne opterećujemo, već uživamo u svakom danu.

U intervjuu za pomenuti magazin, Saša je upitan i da li mu smeta kada ga etiketiraju kao brata Željka Joksimovića.

- Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju svoj posao da rade kako treba. Novinare samo jednom upozorim, nakon toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u svom poslu da mi ‘prikolice’ i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom - rekao je Saša.

Na pitanje da li su njihove porodice bliske i druže li se svi zajedno, porodično, Nevena i Saša su istakli da porodičnog druženja nema.

- Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično - kazao je Saša.

- Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna - rekla je njegova supruga Nevena.

Video: Ugledao 5.000 ljudi u tržnom centru, pa poručio: Treba svi da pocrkamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA