Dr Iggy i pevačica ponovo zajedno i to zbog Đokovića! Napravili ludnicu na Noletovoj proslavi titule

Igor Todorović, frontmen ove grupe se već dugi niz godina ne eksponira u javnosti, sada se pojavio sa Tanjom, koja je pevala na proslavi, a sve je zabeležila pevačica Anastasija Ražnatović

  • 5

Novak Đoković organizovao je proslavu u Beogradu, na kojoj je u društvu porodice i prijatelja proslavio titulu osvojenu na Rolan Garosu, a pored Cece Ražnatović, za dobro raspoloženje gostiju potrudio se i popularni muzički sastav iz devedesetih - Dr Igi i pevačica Tanja.

Igor Todorović, frontmen ove grupe se već dugi niz godina retko viđa u javnosti, još ređe na javnim događajima, a tek je njegovo pojavljivanje sa Tanjom veliko iznenađenje.

Njihov nastup na privatnom slavlju kod Đokovića zabeležile su Anastasija Ražnatović i Ivana Pavković, snimivši ovaj duo kako izvode hitove "Oči boje duge", "Nikad, nikada" i druge.

Inače, Tanja i Igor pevali su zajedno i u junu 2018. godine, na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Pored nastupa, Igor i Tanja imaju i druge izvore prihoda.

- Pored naših muzičkih angažmana, Igi i ja imamo i druge poslove. Vlasnica sam marketinške agencije, imam i svoj projekat o zdravlju nacije – rekla je Banđureva ranije.

Kada je u pitanju Igor, on je objasnio zašto je napravio dugu pauzu u svojoj karijeri.

Muzikom sam počeo da se bavim ponovo 2007. godine. Zbog porodične tragedije nisam želeo da se bavim muzikom pre toga. Putujem dosta i uživam u skijanju. Instruktor sam alpskog skijanja. U slobodno vreme držim fudbal klincima, trčim kao da mi je 20 godina. Automobili su mi najveći hobi, vozim „golf 4“. Ja sam pravi domaćin, nisam fensi tip - rekao je Dr Iggy ranije za Puls.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    16. jun 2021 | 15:45

    Svaka cast kako izgleda igi posle 20god

  • Micko

    16. jun 2021 | 16:00

    Dr.Iggy konacno neko da prepozna kvalitet i angažuje . Sramota i primitivnost u srbiji 20 godina. Na vrh je isplivao najgori šljam.

  • Рус

    16. jun 2021 | 15:28

    Kakav li će sada Karleuša komentar ostaviti? Nadam se da nije toliko luda da potkači Djokovića..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA