≫ 

Marko za Lunu spremio papreno vredan poklon: Zaslužila je sve što poželi, a evo šta sve čeka bebu

- Bebica ima svoju sobu, koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sedište za kola... - rekao je Miljković

  • 15
Marko Miljković

Marko kaže da je spreman i za drugo dete / Foto: ATA Images

Marko Miljković kaže da je u domu na Novom Beogradu sve spremno za dolazak njegove supruge Lune Đogani i ćerkice Mije iz porodilišta. Mia je na svet došla u utorak, 15. juna, a mama i beba u subotu bi trebalo da napuste GAK "Narodni front".

Ponosni tata Marko kaže da je spremio poklone za doktore, babicu, ali i Lunu.

- Ona će dobiti veoma vredan dar kad izađe iz bolnice. Zaslužila je sve što poželi. Spremio sam vredno zlato za doktore, kao i za babicu. Njoj sam namenio i dukat, ali mi ga je prijatelj, kad mi je čestitao Mijino rođenje, polomio - ispričao je Miljković za "Informer".

On je istakao da priželjkuje da sa Lunom što pre dobije i drugo dete.

- Čim Luna bude mogla, odmah pravimo drugo dete! Nek bude spremna, što se mene tiče možemo već za četiri meseca da radimo na tome. Toliko sam srećan da sam shvatio da želim veliku porodicu i što više dece s njom. Toliko je lepo podnela trudnoću i porođaj, da joj ne bi smetalo da brzo zatrudni. Luna mnogo voli decu i, kao i ja, mašta o velikoj porodici. To je najveća sreća! - iskren je Marko.

Miljković je prvi put postao otac u 38. godini, a o tome je dugo maštao.

- Luna mi je ispunila najveću životnu želju. Zbog toga ću joj biti večno zahvalan. I moji roditelji, koji imaju dve unuke od moje sestre, godinama čekaju da im sin podari naslednika. Odavno sam spreman da budem otac i da menjam pelene - priča srećni tata i otkriva da ćerkica liči na njega:

- Jedva čekam da zagrlim tu malu krofnicu! Kažu da liči na mene, ne samo izgledom, već i karakterom. Rodila se tačno kad joj je bio termin. I ja sam takav, precizan. Kad kažem da će nešto da bude tog i tog datuma, tako mora da bude.

Na pitanje da li će, poput mnogih očeva, razmaziti mezimicu, odgovara:

- To će uraditi Luna! Ona se raspilavi kad je reč o pisma, bebama... Ja ću da probam da joj budem autoritet, da napravimo neki balans. Naravno, ukoliko uspem u tome!

U stanu na Novom Beogradu sve je spremno za Lunin i Mijin izlazak iz bolnice.

- Bebica ima svoju sobu, koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sedište za kola... Imamo i garderobu za narednih godinu dana. Treba samo da dođu kući i da zajedno uživamo - rekao je Marko za gorepomenuti medij.

Video: Tata Marko u sevdahu, zapevao Miji: Ti si ćerko, tatin sin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    17. jun 2021 | 21:09

    Pa od čega je taj dukat kad se polomio?od plastelina 😂

  • QQQ

    17. jun 2021 | 18:38

    Pa nije se rodila kraljica nego obično dete.Dosadni ste više.

  • Minaaa

    17. jun 2021 | 17:29

    Nije mi jasno zašto pišete toliko o njima dosadili ste više ko su bre oni kao mi ne znamo gledali ih videli čuli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA