Ovako je Marko reagovao na Lunin porođaj: Lupao glavom o ormar, Gagi mu pocepao majicu

Do trenutka kad su im javili da je na svet stigla Mia, Marko je u svom i Luninom domu bio u društvu Gagija, Nine Đogani i Lunine tetke Nađe

  • 6
Marko Miljković, Gagi Đogani, Nina Đogani

Marko Miljković, Gagi Đogani, Printskrin: Youtube/Sikter Tube

Rijaliti zvezda Luna Đogani porodila se 15. juna, doneviši na svet devojčicu Miu Miljković. Najsrećniji trenutak u kome su uživali ponosni otac i suprug, Marko Miljković, Lunina porodica i Luna, sada je ugledao svetlost dana.

Naime, Marko je na svom Jutjub kanalu prikazao kako je izgledao ceo taj dan, a najzanimljiviji je momenat kada su mu preko telefona javili da je postao otac. On je tada od radosti lupao glavom o ormar, a Lunin tata Gagi Đogani mu je pocepao majicu.

Marko je zabeležio atmosferu tokom celog tog dana. Do trenutka kad su im javili da je na svet stigla Mia, Marko je u svom i Luninom domu bio u društvu Gagija, Nine Đogani i Lunine tetke Nađe.

Nešto pre nego što su čuli najsrećnije vesti, porodica je nazdravila.

Podsetimo, Marko je nedavno ispričao šta su sve kupili za bebu, te se odaje utisak da je sve spremno za dolazak Mie u dom Lune Đogani i Marka Miljkovića.

U galeriji pogledajte kako su izgledali prve reakcije i emocije porodice kad su čuli za prinovu.

Video: Marko Miljković se demonstrativno okrenuo i otišao na pitanje o Anabeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA