Na krovu helidrom, bazen, spa: Ana i Bastijan luksuzni stan u Vrnjačkoj Banji platili su papreno

Bračni par se odlučio za apartman na poslednjem, sedmom spratu zgrade. Rasprostire se na tri strane ovog zdanja i ima najlepši pogled od svih

  • 6
Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović Foto: Twitter/@AnaIvanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, Batijan Švajnštajger kupili su apartman u Vrnjačkoj Banji i platili ga, navodno, neverovatnih 440.000 evra.

Slavni bračni par rešio je da ima svoje "gnezdo" u najposećenijoj srpskoj banji. Kako se navodi, apartman će imati čak 160 kvadrata, piše Kurir.

Bračni par se odlučio za apartman na poslednjem, sedmom spratu zgrade. Rasprostire se na tri strane ovog zdanja i ima najlepši pogled od svih.

Nekadašnja srpska teniserka i njen suprug, bivši fudbaler Švajnštajger, kao i njihovi sinovi Leon i Luka, imaće najlepši pogled na banju, planinu Goč i prelepu prirodu.

Ostalo je još samo da se postave ploče i stubovi, a navodno, planira se da sve bude završeno do maja sledeće godine, tako da će proslavljeni par, koji voli da dođe u Srbiju, leta 2022. moći da uživa na svome u Vrnjačkoj Banji.

Kako piše pomenuti list, Švajnštajgerovi će dobiti kompletno opremljen stan, pa će na njima biti samo da dođu i uživaju. Kao i svi slični objekti, i ovaj će nuditi kompletne spa-sadžaje za opuštanje. Na krovu će čak biti i helidrom, ako im zatreba, a porodica će se kupati u bazenu.

Inače, Ana i Bastijan odnedavno su se skrasili podno Alpa, u austrijskom gradiću Vestendorf. Kad je Švajnštajger završio fudbalsku karijeru, i to u Čikagu, rešili su da kupe dom u nekom malom mestu, gde mogu da žive porodičnim životom daleko od javnosti. Raskošna vila od 3,5 miliona evra ima 400 kvadrata, bazen, fudbalski i teniski teren.

Video: Lepa kao lutka, zgodna... Evo nekoliko saveta za stajling Ane Ivanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lova

    18. jun 2021 | 11:23

    Cista ljubav....lep je kao ....no coment?

  • Filip

    18. jun 2021 | 12:01

    Svi smo mi samo prah..

  • D

    19. jun 2021 | 08:43

    Meni su njih dvoje tako simpatični, i nekako kao da su stvoreni jedno za drugo! Želim im sreću, zdravlje i ljubav za sva vremena! ❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA