Sada joj se nije omaklo: Edita ponovo naga u javnosti, grudi jedva prekrila sitnim cvetovima

"Ups, opet sam to uradila" - napisala je uz najnoviju objavu

  • 4
Edita Aradinović

Edita Aradinović, Foto: Instagram/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović u poslednje vreme intrigira javnost svojim objavama. Sve je počelo kada je, kako je rekla, slučajno objavila fotografiju na kojoj je naga u tuš-kabini. Međutim, ovog puta je namerno "okačila" provokativnu fotku.

Pevačica je na sebi imala bel, providni kombinezon, koji grudi prekriva samo belim cvetićima. Iako je imala donji veš, sve ostalo se naziralo ispod skroz providnog kombinezona.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by едита (@editaaradinovic)

 

Edita je nakon slučajne objave iz tuš-kabine rekla kako se više neće kupati s telefonom, ali je pronašla novi način da pokaže golišavo telo.

"Ups, opet sam to uradila" - napisala je uz najnoviju objavu, a jedan od komentara je: "Već smo videli sliku svi, ne moraš da postavljaš takve slike".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by едита (@editaaradinovic)

 

Podsetimo, Edita je nedavno govorila o spornoj fotografiji iz tuš-kabine. Provokativan kadar obrisala je za manje od minut, ali bilo je kasno.

- Verovali vi meni ili ne, ja sam se uvek čudila tim stvarima dok mi se nije desilo. Teško sam to podnela, ali sada kada je prošlo, ne mogu da se ubijem. Slika je daleko od vulgarne i provokativne, svakako nije bila namenjena širokom auditorijumu, jer da jeste malo bih se sredila - rekla je Edita.

- S obzirom da imam vezu na daljinu to je razumljivo. Žao mi je što je tako ispalo, nije neka fotka, ali ja se svima izvinjavam - objasnila je tada pevačica za Grandonline.

Video: Edita i Tamara objasnile kako se piju kokteli na eks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA