Luna i Marko renoviraju novi stan, zbog porodice se sele u nekretninu od 80 kvadrata?

Oni navodno žele da se u narednih godinu dana presele u taj stan

  • 6
Marko Miljković, Luna Đogani, Gagi Đogani Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Instagram/marko.miljkovic

Luna Đogani i Marko Miljković 15. juna postali roditelji devojčice Mie, za koju su spremili poklone, garderobu, igračke i ostalu opremu, a zbog naslednice planiraju da se presele u stan koji su navodno nedavno kupili na Bežanijskoj kosi.

Novopečena mama iz porodilišta izlazi u subotu kada će po nju doći Miljković i zajedno sa ćerkom ih odvesti u stan na Novom Beogradu koji je ona kupila posle učešća u Zadruzi, navodi Kurir, ipak, oni navodno ne planiraju da tamo ostanu zadugo.

Luna i Marko navodno planiraju da nekretninu od 80 kvadrata renoviraju i adaptiraju kako njima odgovara, zbog čega su nedavno angažovali arhitetktu da im napravi nacrt. Izneli su svoje želje šta žele da preurede i izmene, a kada su dogovorili sve, angažovali su i izvođače radova koji rade na renoviranju.

Oni žele da se u narednih godinu dana presele u taj stan jer je prostraniji, a to im odgovara zbog ćerke, ali i daljeg proširenja porodice. Luna i Marko ne planiraju, navodi sagovornik pomenutog medija, da prodaju stan u kome sada žive iako su cene nekretnina skočile, već nameravaju da ga izdaju.

Podsetimo, u stanu na Novom Beogradu sve je spremno za Lunin i Mijin izlazak iz bolnice.

- Bebica ima svoju sobu, koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sedište za kola... Imamo i garderobu za narednih godinu dana. Treba samo da dođu kući i da zajedno uživamo - rekao je Marko ranije.

Video: Tata Marko u sevdahu, zapevao Miji: Ti si ćerko, tatin sin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA