≫ 

"Čula sam da će Jovana na Pinku voditi jutarnji, ta njena energija bi trebalo da se kanališe"

- Ona se uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja - rekla je Sanja

  • 16
Jovana Jeremić, Sanja Marinković Jovana Jeremić, Sanja Marinković, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Sanja Marinković čula je da će Jovana Jeremić, koja je nedavno dala otkaz na TV Hepi, od septembra voditi jutarnju program na TV Pink, a zatim je i prokomentarisala svoju koleginicu.

- I ja sam čula da će Jovana na Pinku voditi jutarnji program, zaista ne znam, pitala sam kolege koje su bolje informisane, niko ne zna sigurno. Verovatno će to biti iznenađenje - rekla je Snaja.

Jovana je počela u Sanjinoj radionici i za emisije "Mgazin In" i "Zvezde Granda" potavljala je pitanja, a Marinkovićeva je rekla da se Jovana tada isticala i da ju je primetio i Saša Popović.

- Jovana Jeremić je bila učenica u radionici, bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja - rekla je Sanja i dodala:

- Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. i da zato privlači pažnju.

- Postavljanje pitanja u "Magazinu In" i "Zvezdama Granda" je tada bio deo prakse za te novinare, redovno su odlazili tamo i pripremali ta pitanja. Pored Jovane, svi su postavljali pitanja... Ona nije bila jedina, ali je bila najaktivnija i Saša Popović ju je primetio - zaključila je Marinkovićeva.

Video: Ko se udvara Sanji Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA