≫ 

"Sve najgore želim mršavim ljudima koji žderu": Nataša dobila domaću gibanicu, njen komentar je hit

- Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani - napisala je Nata uz fotografiju gibanice

  • 1
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Nataša Bekvalac neretko priča o tome da se svojski trudi da održi savršenu kilažu. Iako po mišljenju mnogih ona uvek izgleda sjajno, pevačica vredno trenira i na posebnom je režimu ishrane kako bi dostigla željeni izgled.

Zbog striktnog režima, Nataši su uskraćene pojedine omiljene namirnice, a so na ranu "sipala" joj je njena majka, koja je spremila gibanicu.

- Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani! Kaže ona meni: "Nije poenta da ne jedeš kad nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. to je karakter i volja" - napisala je Bekvalčeva uz fotografiju domaće gibanice.

Potom je usledila nova objava, kojom je nasmejala fanove. Naime, Nata je uslikala salatu sa piletinom i napisala:

- Sve najgore želim ljudima koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su. Tu prvenstveno mislim na Tanju Mrkić (Natašina sestra). Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim - napisala je u šaljivom tonu Nata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA