≫ 

Šijan ne ispušta iz ruku trudnu Bojanu: U Titelu se baškare u bazenu, tu je i mali Željko

Budući roditelji uživaju, ali se i pripremaju za najvažniju životnu ulogu

  • 5

Mirko Šijan i trudna Bojana Rodić uživaju u njenom rodnom Titelu, a budući tata lepu Bojanu ne ispušta iz naručja, a sa njima je i mali Željko Ražnatović.

Bojana i Mirko lepo vreme koriste baškareći se u bazenu u Titelu, a Šijan je objavio i fotografiju na kojoj u naručju drži svoju iazbranicu kojoj se već vidi trudnički stomak.

Kako su na imanju Veljka i Bogdane Ražnatović, sa budućim roditeljima je mali Željko, kog u bazenu zabavlja teča Mirko. On malog Željka, kako izgleda, na neki način uči da pliva.

Pevačica Goca Božinovska ranije nam je rekla da će se Bojanin i Šijanov sin, a njen unuk, zvati Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, a pevačici su zbog toga pomešane emocije.

- Pa sigurno znate kako će se dete zvati, Zoran. To je Mirkova želja bila oduvek. Ja ne volim da se mešam i da neke izjave dajem, ali pretpostavljam da bi tako trebalo da bude - rekla nam je Goca ranije.

- Srećna sam, radosna, ali i tužna zbog toga. Žao mi je što nemam sa kim da podelim tu radost, ali šta da se radi, takav je život, ne možemo protiv ljudskih sudbina, koje su čudne... -  ispričala nam je tada pevačica.

Video: Goca Božinovska: Unuk će mi se zvati Zoran Šijan! Srećna sam i tužna, istovremeno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    19. jun 2021 | 18:35

    Šijan nema prebijenu banku u dzepu slepa se godinama uz bogato drustvo,sada je iz manjeg problema usao u veci ozenio se i dobice dete,manji problem se resava vecim..

  • Zeljko

    19. jun 2021 | 19:28

    bas neka fina i postena familija ...

  • Ruja

    19. jun 2021 | 19:52

    A ko su ovi uopšte?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA