≫ 

Atina je ista mama, Niki niko ne može da odoli: Jelenine ćerke posle odmora sa tatom promenile imidž

Mama je sa ćerkama, očigledo, van kuće, uživale u sunčanom danu

  • 15
Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Pop zveda Jelena Karleuša uživa u zajedničkim momentima sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić, nakon što su se one vratile sa odmora na koji ih je vodio tata, fudbaler Duško Tošić. 

Jelena je sa ćerkama pozirala u automobilu, Atina je sedela na suvozačevom mestu, dok je Nika bila na zadnjem sedištu. Mama i ćerke očigledo su, van kuće, uživale u sunčanom danu.

Atinina kosa na moru dodatno je posvetlela, pa je sada plavušica i mnogi komentarišu da je izrasla u pravu lepoticu i da veoma liči na svoju majku Jelenu.

I Nika je promenia frizuru, kosa joj je kraća i ima svetlije pramenove, a Jelenini pratici koji obožavaju Niku i jedva čekaju neki njen snimak ili fotografiju, pišu da je preslatka. Jelena je na sebi imala crvenu kombinaciju, dok je kosu isfenirala u stranu.

"Prelepa mama i njene devojčice", "Predivne ste", "Atina je prelepa", "Nika je divna", "Atina baš liči na Jelenu, neverovatno koliko je lepa", "Koliko je Nika preslatka, svi je obožavaju", "Kako su porasle, mora da si ponosna na tako divne devijčice", "Lutkice tri", neki su od komentara.

Podsetimo, Atinu i Niku tata Duško nedavno je odveo na putovanje u Tursku, tačnije Bodrum, gde je uplatio najluksuzniji hotelski smeštaj.

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa, baš koji je tokom odmora pokazala Atina, spa centar... Boravak u tom luksuzu za 10 dana Duška je koštao je između 10.773 i  17.795 evra.

Video: Dok Karleuša šopinguje u Dubaiju, reakcija njenih ćerki je apsolutni hit: Devojke, dosadno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    19. jun 2021 | 21:30

    Deca idu sa tatom na more u Tursku što je normalno jer su roditelji rastavljeni. Prethodno na raspustu su bile sa J. K.. Tako tece život devojčica čija mama samo glumata da njihova porodica funkcioniše.

  • Demi

    19. jun 2021 | 23:20

    Devojčica od 12 god je sveže ofarbana, čuj posvetlela kosa na moru, hahaha!!!

  • Fan

    19. jun 2021 | 21:44

    Konačno. Ceo dan čekam prilog o JK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA