≫ 

Dušica Jakovljević: "Sa viškom kilograma sebe smatram mekanom, a ne debelom"

Voditeljka je istakla da joj je bitna i unutrašnja lepota, a ne samo spoljašnja

  • 3
Dušica Jakovljević Dušica Jakovljević, Foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević uvek je nasmejana, dobro raspoložena i doterana, a sada je i sama priznala da smatra sebe zgodnom, ali da joj je bitna i unutrašnja lepota.

Naime, voditeljka je priznala da je skinula višak kolograma, ali da vodi računa o ishrani.

- Nisam, samo se dobro upakujem. (smeh) Šta više, malo sam preterala. Prvi put sam u životu ugledala sedmicu kao broj na svojoj vagi. Ne vidi se jer sam ja u suštini zgodna žena. (smeh). Sada počinjem da vodim računa kada je ishrana u pitanju, tako da ću liniju tek dovesti do savršenstva - priznala je Dušica za Blic.

Na pitanje da li se oseća loše kada ima višak kolograma, Jakovljevićeva je istakla da joj je bitno i kakva je iznutra, a ne samo spolja.

- Promenila mi se svest o tome kada sam počela da dobija koji kilogram više. Tada sebe smartram mekanom, a ne debelom. Tako da sam ja u stvari mekana, a ne debela. Vodim računa o sebi spolja, ali i iznutra. Vodim računa o koži. Često znam da kažem kao Riska: "Ja sam otečena, ne debla2. Meni se voda skuplja, jer je ne pijem uopšte. Voda mi se gomila. Kada god krenem da se žalim na račun toga da sam se ugojila prijatelji mi kažu da se to ne vidi, jer ja kilograme nosim kako treba. Imperativ mi nije bila spoljašnost. Rekla mi je nedavno drugarica: "Baš te briga lepa si u glavu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😈

    20. jun 2021 | 11:36

    Ako je ona lepa onda sam ja Apolon.

  • justMe

    20. jun 2021 | 15:28

    Ti bi trebala malo manje stvari da dajes u nos, i pritom ne pametujes kad ti ljudi to kazu. Ti voditeljka u ovoj zemlji gde sam ja rodjena sigurno nikad ne bi bila, jer to sto ti smatras profesionalizam ovde je to dno😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA