≫ 

Kaja Ostojić i Maja Marijana bile su kume, a jedna izjava je pokvarila njihovo prijateljstvo

Pevačice su, pre više od decenije, bile veoma dobre prijateljice, ali je ubrzo tome došao kraj

  • 2
Maja Marijana , Katarina Kaja Ostojić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Katarina Kaja Ostojić udavala se tri puta, a na drugom venčanju kuma joj je bila pevačica Maja Marijana sa kojom više nije u dobrim odnosima.

Poznato je da Kaja iza sebe ima tri braka, a drugi je bio 2009. godine  sa košarkašem Urošem Duvnjakom.

Naime, njihovoj ljubavi kumovala je pevačica Maja Marijana koja ih je venčala. Međutim, njihovo prijateljstvo je ubrzo puklo.

Pevačice su u tom periodu bile nerazdvoje drugarice, ali je tom prijateljstvu ubro došao kraj. Ostojićevu je uvredila i povredila jedna izjava njene kume, u kojoj se očigledno pronašla nakon što je pretučena u jednom klubu.

- Pevačice bi imale čime da se podiče i žao mi je što to ne istaknu u prvi plan, već dovode sebe u situaciju da ih ljudi pamte samo po skandalima - rekla je tada Marijana nakon što je Ostojićevu pretukao muškarac koji je bio zaljubljen u nju, piše Kurir.

Podsetimo, Uroš i Kaja venčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara. Venčanje je bilo tajno i intimno, i ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi. Svedok na venčanju Kaji je bila njena koleginica Maja Marijana, dok je Urošu kum bio prijatelj iz detinjstva. Prvu godišnjicu braka su proslavili u Sloveniji.

Njihov brak je krenuo nizbrdo kada se Uroš vratio u Srbiju, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA