≫ 

Sanja Marinković: Ja nikoga od svojih gostiju ne spuštam, samo radim svoj posao

Mnogi su smatrali da je voditeljka nedavno "isprozivala" dve svoje gošće

  • 3
Sanja Marinković Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je u svojoj emisiji "Magazin In" iznela svoj stav prema pojedinim gostima, te su mnogi to shvatili kao "prozivke", a ona je sada rekla da je to samo njen lični stav.

Naime, ona je nedavno svojim gošćama, Ivi Grgurić i Staniji Dobrojević, rekla da smatra da njih dve ne bi trebalo da budu uzori omladini, a sada je otkrila i da li su se naljutile na nju zbog toga.

- Ako nekoga spuštaš, to ne može da bude na lep način, tako da ga nikoga ne spuštam, ja samo radim svoj posao. Često iz svog prvog lica, i lica publike. Veliki broj pitanja su komentari publike koje privlače pažnju. Mislim da je to društveno odgovorno. Ne mogu da kažem da je to lično moj stav. Ja stvarno ne radim emotivno svoju emisiju, već samo svoj posao, kao i sve moje kolege. Ne cenite, ne podržavate, ne volite mnoge ličnosti sa kojima razogovarate, isto tako i ja. Svako ima svoje parče sreće i uspeha - rekla je Sanja.

Na pitanje da li su se njih dve naljutile, Sanja je odgovorila:

- Naravno da ne. Ja njih sa jedne poštujem i mislim da su vredne devojke, koje su našle način da prave svoju sreću i uspeh. Svaka im čast na tome. Uvek su rado bile moje gošće i biće i dalje. To je samo bio način da o nekim stvarima raspravljamo na drugačiji način. Mislim da je to bilo izuzetno dobro i za njih i za publiku.

Video: Ko se udvara Sanji Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikii

    20. jun 2021 | 14:55

    A da pitamo tvoje kolege tehničare,scenografe i ostale iza kamere,šta im radiš ..

  • mila

    20. jun 2021 | 22:25

    Poslednje dve godine ona zove sve gluplje goste pa ih bas drnda!!!

  • Aaaa

    21. jun 2021 | 07:50

    I te kako ih spušta! Mnogo se uzvezdila😂.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA