Jelena Golubović ostaje bez stana?: "Gde će im duša? Hoće da nas izbaci na ulicu!"

- Moja tetka koja kaže da me voli, a ovamo želi da me izbaci iz stana, kao da ne zna koliko smo uložile i pružile - napisala je Jelena

  • 9
Jelena Golubović

Jelena Golubović, Printskrin: TV Happy

Bivša rijaliti pobednica Jelena Golubović otkrila je da se nalazi u teškoj situaciji i da bi mogla da ostane bez krova nad glavom.

Naime, Jelena je istakla da njena tetka navodno želi da je izbaci iz stana.

- Najlepše bih molila moju bivšu advokaticu da mi vrati predmete i novac i da se raziđemo kao ljudi! Iza mojih leđa uradila je nedopustivo! Kao i tetka moja koja kaže da me voli, a ovamo želi da me izbaci iz stana, kao da ne zna koliko smo uložile i pružile. I kao da ne zna tetka da zbog nje mama sada već 20 godina nema tatinu penziju - napisala je Jelena.

- Ja, kao tetka od mog bratanca i sestričine ne bih uzela. Ali tetka, eto, pored 3 stana nije ne 24 časa u kontinuitetu, nego nije 24 časa ukupno kada se sve tokom godine sabere brinula o baki, jednu supicu joj nije skuvala, jednom mesečno ni ona ni druga unuka u goste na jedno posle podne je zvali nisu - napisala je Golubovićeva.

- Sada hoće polovinu? Gde će im duša? A mene mamu i brata i njegovo troje dece (sada su na Filipinima što ne znači da neće doći ovde da studiraju) hoće da izbaci na ulicu? Eee... bako i deko... žao mi je što ni gore nemate mira... - zaključila je Jelena na Fejsbuk profilu.

Jeleninu objavu na Fejsbuku, ali i još neke njene fotografije, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Jelena Golubović oštro o Vladimiru i Staniji: On je nasilnik, a njoj treba neko da je tuče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. jun 2021 | 19:14

    Pa gde ti potroši toliki novac od rijalitija,e moja Jelo dođe đavo po svoje...Da nisi trošila na putovanja sada bi imala krov nad glavom..

  • Komsinica Cica

    20. jun 2021 | 18:04

    Jelena je najvise kriva za svoju sada ne zavidnu situaciju. Ulozila je ocev stan u neuspele predstave. A bakun stan posle njene smrti se deli na cerke. Njenu mamu i tetku.. Jer baka ocigledno nije ostavila testament. A Jelena da je bila mudrija, racionnalnija, mogla je imati svoj stan od honorara iz rijalitija. I biti udata za Cupu, koji sada vec ima 4 sina i srecno je ozenjen, zivi i radi u Svedskoj.

  • Ja

    20. jun 2021 | 17:56

    Baka da je htela ostavila bi samo tvojoj mami testamentom stan. Dakle, htela je da podeli svim ćerkama ravnopravno. I to će se i desiti. To je očigledno bila Bakina želja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA