≫ 

Pevala je sa zmijom oko vrata u Zvezdama Granda i svi su poludeli za njom, a ona ljubi ovog frajera!

Siniša je fitnes instruktor i model, a i te kako ima čime da se pohvali

  • 13
Marija Gruevska

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Pevačica Marija Gruevska privukla je veliku pažnju javnosti svojim nastupima u takmičenju "Zvezde Granda", a velika podrška joj je dečko Siniša Stojanoski, koji je opasan frajer.

Lepa Makedonka se potrudila da njeni nastupi prođu i te kako zapaženo, kao što je pojavljevanje sa pitonom oko vrata, nastup prilikom kog je bila obučena kao monahinja, ali i poslednji u nizu, kada se plasirala u polufinale, a taj njen nastup bio je inspirisan filmom "Kad jaganjci utihnu".

Nju su u poslendnjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda", vezanu za spravu izneli na bannu, a ona je bila u belom i sa maskom preko lica, pa su svi članovi žirija snimali njen performans koji do tada nije viđen.

Marija u onome što radi ima veliku podršku dečka Siniše koji je uvek uz nju na snimanjima emsije "Zvezde Granda". Siniša je fitnes instruktor i model, a i te kako ima čime da se pohvali.

Na društvenim mrežama Siniša često objavljuje fotografije sa Marijom i ne libi se da joj javno pokaže koliko je voli i koliko je ponosan na nju. Kako izgleda Marijin dečko Siniša pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kim

    20. jun 2021 | 23:14

    Utegnut u ovim farmerkicama je bas frajer

  • Treš i šund

    21. jun 2021 | 06:14

    Njeni nastupi u zg su bespotrebno preterivanje. Prolazi na osnovu cirkusa koji pravi od sebe, a pevanje je nula, glas iritantan. Mnogo bolji pevaci su ispali iz takmicenja, da bi se cuvalo mesto ovakvima. A zivo me interesuje sta ce da uradi kad bude snimila pesmu i spot, pretpostavljam da ce gola da jase krokodila, posto samo jos to nije uradila.

  • Miki Rubiroza

    21. jun 2021 | 08:36

    Izgledaju kao bugarski Boni i Klajd sa fabrickom greskom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA