≫ 

Andrija Kuzmanović ne krije da je zaljubljen: Možda svadba bude idućeg leta, priželjkujem porodicu

Mladi glumac je zaljubljen i svoju izabranicu ne krije od javnosti

  • 4
Andrija Kuzmanović, glumac, Backstage

Andrija Kuzmanović, Andrija Kuzmanović / FOTO: Telegraf

Glumac Andrija Kuzmanović progovorio je javno o svom emotivnom statusu, s obzirom na to da više ne krije devojku, nedavno viđen u gradu sa njom.

Kako ističe glumac, zaljubljen je i ne isključuje mogućnost da u skorije vreme sa svojojm pratnerkom stane na ludi kamen.

- Jesam, jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi... Nikad se ne zna, možda svadba bude i idućeg leta, priželjkujem sebi porodicu, o tome sam više puta pričao - rekao je Andrija.

Glumac je vredno radio u prethodnom periodu, a uskoro će publika moći da ga agleda u više projekata. On planira letovanje ove godine, a posetiće i jedan festival.

- Ja bez Crne Gore ne računam da sam bio na letovanju, ove godine imamo i festival na Goču, pa ću i tamo provesti nekoliko dana. Ja sam što se tiče muzike sa strane publike, ali ja ću uživati u muzici - poručio je mladi glumac u emsiji "Premijera - Vikend Specijal".

Video: Andrija Kuzmanović: Igram Goleta u nastavku serije Složna braća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA