≫ 

Neodoljiva Karleušina ćerka kao sirena: Ovaj kutak Jelenine i Duškove nove vile je pravi raj

Nika je uživala u bazenu, ali kao sirena

  • 2
Jelena Karleuša, Nika Tošić

Jelena Karleuša i Nika Tošić, Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Nika Tošić, očarala je sve kao sirena u bazenu.

Nika je uživala u bazenu koji se nalazi u dvorištu porodične vile na Dedinju, koju još uvek uređuju po svom ukusu, a Jelenina ćerka pozirala je kao sirena, što je izazvalo brojna oduševljenja.

Naravno, nije falio rep koji imaju sirene, pa je Nikin "rep" virio iz vode, dok se ona neodoljivo osmehivala.

"Prelepa si!", "Mamina mezimica", "Preslatka devojčica, a ništa manje slađa sirena", "Nika je neodoljiva, obožavam te!", "Prelepa si na mamau", "Kakva majka takva ćerka", "Carica si, jedva čekam neki video, da nešto pričaš",  neki su od komentara.

Podsetimo, Atinu i Niku tata Duško nedavno je odveo na putovanje u Tursku, tačnije Bodrum, gde je uplatio najluksuzniji hotelski smeštaj, a boravak za 10 dana, Duška je koštao je između 10.773 i 17.795 evra.

Karleuša je nedavno govorila o Niki, koja je inače miljenica na društvenim mrežama, a tom prilikom Jelena je ispričala da je njena naslednica posebno dete i da sa 11 godina ima jasne stavove na razne teme.

- Nika je inače poznata i na društvenim mrežama i generalno u javnosti kao izuzetno interesantno i posebno dete, ako tako mogu da kažem. Smatram da je jako inteligentna i iz te njene inteligencije izlazi vrlo zrela duhovitost, a kada je duhovita jako je duhovita, a kada je ozbiljna i kada piše, ona to jako ozbiljno radi, ne ide uz dete koje im tako malo godina. Nekad mi je žao što 24 časa nemam kamere u kući, da snimam šta Nika priča, kakvi su joj stavovi na temu politike, pa na delja, društvene, socijalne pravde... - rekla je Jelena.

- Neverovatno mi je dete, ima svoje miljenike i u politici i na društvenim mrežama, kada je reč o javnim ličnosima, ima interesantne stavove o pitanju životinja, očuvanja prirode... Prosto da sedneš sa njiom i da razgovaraš kao sa odraslom osobom - rekla nam je jendom prilikom Kraleuša i dodala da je njena naslednica veoma emotivna.

Video: Tatina naslednica: Nika Tošić trenira fudbal a mama i tata su joj najveća podrška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    21. jun 2021 | 08:34

    Lepa jeste...al' mislim da se preterano eksponira za njene godine,mlada je ona jos....trebala bi da ima normalno odrastanje kao sva ostala deca a ne da broji pratioce na instagramu.

  • Duki

    22. jun 2021 | 20:12

    Lepe kao lutke ,jedna lici na Jk,a druga na Duska ali malena me odusevi k,ad je vidim prava Jelenina i Duskova maza .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA