≫ 

Bahatiji od Bake Praseta! Račun platio 308.510 RSD, 200 € pocepao iz zabave: Svaki dan mi je ovakav!

Ćaletov sin kao da se po bahatosti takmiči sa popularnim jutjuberom

  • 71
Nikola Keljanović, Baka Prase, racuni pare Nikola Keljanović, Baka Prase, Foto: Nikola Tomić, Telegraf, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Nikola Keljanović, poznatiji kao "ćaletov sin", bahatim ponašanjem kao da se trudi da parira jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, pa je u izlasku potrošio više od 300.000 hiljada dinara.

Naime, Baka Prase je na splavu sa društvom napravio račun u vrednosti od 254.330 dinara za jedno veče, a račun koji je takođe za jednu noć napravio Keljanović, na više lokacija u Beogradu, iznosi 308.020 dinara.

On je prvo sa prijateljima bio u kafiću gde je račun bio 51.670 dinara. Zatim je sa društvom na splavu napravio ceh od 120.840 dinara. Međutim, to nije sve, nastavili su na drugom mestu, odnosno splavu, gde su za pića do ostatka večeri iskeširali 59.700 i 75.810 dinara.

On je ukupno u provodu sa prijateljima potrošio čak 308.510 dinara.

- Meni je svaki dan ovakav - poručio je Nikola, koji se neretko bahati što u provodu, što u saobraćaju.

Keljanović je te večeri na splavu, iz zabave, pocepao novčanicu od 200 evra, a kako su rekli prisutni, on se smejao svom postupku, pokazivao prijateljima koji su bili sa njim i sve to i snimio.

Keljanović je ranije vozio zlatnog Poršea, koji mu je oduzet, pa sada kroz Beograd vozi "unikatan" automobil - "mercedes" sa Svarovski kristalima, a samo za svetlucavi detalj iskeširao je 10.000 evra.

Podsetimo, Baka Prase je tokom izlaska sa prijateljima i devojkom takođe pokazao svoju bahatost kada je skupoceni sat marke "Rolex" i satove svojih prijatelja polivao šampanjcem.

Video: Dečko iz zlatne panamere nas je provozao mercedesom sa kristalima: Bela mečka sija kao disko kugla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    23. jun 2021 | 23:45

    Koliko para je uplatio nekom detetu za lečenje? Znam da nije dužan to da radi ali je mogao da se snimi kako daje ovih 200 € nekome za lek.

  • Jdjf

    23. jun 2021 | 23:38

    Bar truje omladinu u manjoj meri, a i otac mu novac sigurno nije zaradio kreveljeci se u kameru... To sto je napravio sina debila to je njegov problem to sto Prase pravi debile od dece to je problem drustva...

  • Ljubiša

    23. jun 2021 | 23:25

    Bili sa "prijateljuma"? Dok plaćaju prijateljstva imaće i prijatelje, a kad presuše, "prijatelji" im neće platiti ni kiselu vodu kad ih vide. Njihove pare, njihov život, nije me briga šta rade. Ja sam do 35-e imao na stotine prijatelja, do tada sam se bavio izuzetno plaćenim poslom, ali napornim. Posle sam imao oroblema sa kičmom, uspomena iz JNA (mojom krivicom), napustio sam posao, sad radim kao i svi drugi, znate li koliko mi je ostalo tih prijatelja? Ni jedan (0). Mogu vam reći da mi je sad bolje, nego sa bivšim prijateljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA