≫ 

Praktična žena sa 16 godina prošla kroz najveću traumu: Nisam zaboravila i nikada se nisam oporavila

- Došli smo kao izbeglice, bez ičega, i mislila sam da ćemo se vratiti u svoj rodni grad, među svoje prijatelje… - rekla je voditeljka

  • 2
Nataša Pavlović

Nataša Pavlović, Printskrin: TV Prva

Voditeljka popularne emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, iskreno je otkrila kroz šta je sve prošla u najgorem periodu svog života, kada je sa smo 16 godina izbegla iz Zagreba u Beograd.

Za Natašu je to najtraumatičnije iskustvo koje pamti, a ističe da je uvek govorila da nikad ne bi otiša iz Zagreba, ali da je morala da pogazi svoju reč.

- Pamtim, nažalost, ali po lošem. To mi je bio najtraumatičniji period u životu. Bila sam srednjoškolka koja je morala da ode iz svog grada. Došli smo kao izbeglice, bez ičega, i mislila sam da ćemo se vratiti u svoj rodni grad, među svoje prijatelje… a odjednom smo bili odsečeni od sveta i postalo mi je jasno da nema povratka. To mi je najbolnija tačka i trauma od koje sam se dugo oporavljala i od koje se ni danas nisam oporavila - rekla je ona u jednom intervju.

- Imala sam najlepše detinjstvo na svetu, baš kao i sva deca u to vreme. Nismo imali ni više ni manje od drugih, ali smo bili srećni. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi, sa roditeljima, bratom i bakama, divnim drugaricama… Išla sam na glumu u Zagrebačko kazalište mladih i nadala se da ću se jednog dana zaposliti u Hrvatskom narodnom kazalištu - ispričala je Ntaša ranije.

- Stalno smo išli na more, u to vreme smo gradili kuću na Pagu. Jedna baka je bila u Slavoniji, druga u Lici, pa smo išli čas kod jedne, čas kod druge. Uvek sam govorila da nikad u životu ne bih otišla iz svog Zagreba, ali eto, desilo se sve što se desilo i sve to je bilo pretraumatično za mene - istakla je Nataša tada.

Video: Srpska fudbalska voditeljka Jovana dubokim šlicem na haljini raspametila muškarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    21. jun 2021 | 12:01

    Isfolirana!Ali kad krene vestacki da se smeje

  • Гаргамел

    21. jun 2021 | 14:43

    Срби и даље верују да су им Хрвати пријатељи. Наивнијег народа од Срба нема. Нека неко наведе бар једног пријатеља Хрвата који је јавно осудио монструозна убиства Срба ... ћуте као заливени.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA