Verenica Vuka Moba otkrila: "Razišli smo se početkom juna, ovo je za mene bolna tema"

U kratkom saopštenju Konatar je navela da su se Vuk i ona razišli nakon dve godine vez

  • 17

Vukadin Gojković, zvani Vuk Mob i novinarka Olivera Konatar nedavno su postali roditelji, a njihova dvogodišnja veza bila je krunisana veridbom. Nažalost, do venčanja neće doći, jer se par razišao.

Olivera Konatar odlučila je da stane na put spekulacijama o njenom odnosu sa reperom, te je u kratkom saopštenju otkrila da su se Vuk i ona razišli nakon dve godine veze.

- Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom meseca juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke ovim povodom se više neću oglašavati, niti davati izjave. Zahvaljujem se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi - navela je Olivera.

Podsetimo, Olivera je 10. marta ove godine na svet donela ćerkicu Teonu.

Reper je nedavno gostovao u emisiji "Premijera", gde odnos sa bivšom verenicom Oliverom nije pominjao, ali je istakao da će vaspitati ćerku tako da ne misli da su brendirane stvari i novac najbitniji.

- Teona neće nositi markirano, ja sam vaspitan da novac nije sve u životu, biće i ona tako vaspitana. Ako krene tim putem, makaze pa ću da joj isečem sve te markirane stvari, pa ću da joj kažem: "Sad na pijacu da kupuješ, prvo ćeš da zaradiš, pa da kupiš za sebe - zaključio je reper u "Premijeri".

Video: Reper je bio vidno uzbuđen i srećan što če prvi put videti svoju naslednicu uživo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    21. jun 2021 | 15:12

    Gluposti,onolika ljubav,veridba,dete i onda shvate da ne mogu zajedno a sve u interesu svog deteta.Pa za dete je najbolje da odrasta uz oba roditelja.

  • Jeca

    21. jun 2021 | 16:19

    Pazi ti ove kako bi htela da sačuva svoju intimu, a kad je tuđa intima u pitanju razvlači ljude bez milosti ko besna đukela i laže bez pardona.

  • Adaaa

    21. jun 2021 | 12:00

    Sta bi??? Da mozda nije karma samo vi blatite Kiju i kacite se nje, svako ko se zakacio nje i zaradjuje blateci nju ovako je prosao!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA