MC Stojan bio je u bolnici zbog korone, a sada je objavio fotografiju i otkrio kroz šta je prošao

Posvetio sam se sebi i imao sam neke probleme zdravstvene prirode koji su, hvala Bogu, rešeni - rekao je Stojan

  • 3
MC Stojan

MC Stojan Printskrin: Youtube/MC STOJAN

Pevač MC Stojan dugo nije bio aktivan na društvenim mrežama, a sada je otkrio i razlog. Marko Stojković, kako je pravo ime ovom pevaču, objavio je fotografiju iz bolničke postelje, koja je, srećom, stara tri meseca, s obzirom na to da se pevač sada oporavio.

Stojan je imao ozbiljnije zdravstvene probleme u proteklom periodu. Borio se i sa koronavirusom, a sada je svojim pratiocima na Instagramu malo bolje objasnio kroz šta je prolazio.

- Mnogo vas me pita kad će nastupi i zašto me nema na društvenim mrežama i u medijima. Recimo da sam se posvetio sebi i imao sam neke probleme zdravstvene prirode koji su, hvala Bogu, rešeni. Ova slika je stara tri meseca i sad sam dobro! Čuvajte svoje zdravlje i smanjite tempo, jer mnogo brzo živimo i često zapostavljamo sebe i svoje zdravlje! Voli vas MC - napisao je Stojan u svojoj Instagram priči.

Podsetimo, Stojković je pre nekoliko meseci govorio o borbi sa koronavirusom. Kako je rekao, ovaj virus nije shvatao ozbiljno sve dok se nije uhvatio u koštac sa istim.

- A sad, ne tako lepa slika. Nije me bilo duže vreme, ali zakačio sam koronu i verujte da mi je bilo jako teško. Prvo nisam virus shvatao ozbiljno, ali kada me je dohvatilo bukvalno me je slomilo - napisao je tada reper uz fotografiju i dodao:

- Molim vas da se čuvate i da smanjite kontakte na minimum. Moram da apelujem na ljude jer mnogi još uvek ne shvataju koliko je ovo ozbiljno. Molim vas, čuvajte se - zaključio je on u decembru, kada je pandemija koronavirusa buktala jače nego ikada.

Pevač je u januaru prošle godine, usled zdravstvenih komplikacija i nos operisao jer nije mogao normalno da diše.

- Operisao sam devijaciju nosa, pošto nisam mogao više normalno da dišem. Ko će da nosi ove tampone 5 dana? Kako je ružan osećaj kad ne možeš da dišeš na nos - napisao je tada na svom Instagramu MC Stojan.

U galeriji (2, 3. i 4. fotografija) pogledajte Stojanove objave o njegovom zdravstvenom stanju.

Video: Mc Stojan zbog velikog problema završio na operacionom stolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA