≫ 

Tanja Savić sa sinovima napokon stigla u Beograd: "Pravda je pobedila, meni je bitna njihova sreća"

Tanja je prvo sletela u Dubai, odakle su presedali, a vreme čekanja iskoristila je da usnimi dečake, koji su bili vidno uzbuđenji zbog dolaska kući

  • 14

Tanja Savić stigla je oko 13 časova u Beograd sa sinovima Maksimom i Đorđem. Srećna pevačica sa svojim dečacima pojavila se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon 26 sati puta.

- Bilo je emotivno, bilo je mnogo suza. Presrećna sam. Nadam se da sam svojim primerom nadahnula sve da budu dobri, pravda pobeđuje - rekla je Tanja.

Na pitanje da li su joj sinovi zamerili što je dugo nije bilo, rekla je:

- Taman posla, oni su znali da sam imala let 16, aprila ali zbog nekih problema nisam mogla da odem. Sada sam otišla.

Kako je izgledao emotivni dolazak Tanje i dece u Srbiju:

Najavila je slavlje za svoje dečake.

- Idem sad sa svojom decom da uživam. Biće ručak, neće biti neka žurka. Bilo mi je važno da uzmem decu, ništa mi drugo nije važno - rekla je Tanja i dodala:

- Ja sam neko ko ne želi da odvoji decu od oca, i obrnuto. samo želim da su oni srećni, nisu bitne okolnosti, ja im neću uskratiti kontakt sa ocem. Ništa ne može da me uplaši više.

Inače, Tanja je prvo sletela u Dubai, odakle su presedali, a vreme čekanja iskoristila je da usnimi dečake, koji su bili vidno uzbuđenji zbog dolaska kući.

Podsetimo, Dušan Jovančević pre 15 meseci odveo je njihove sinove, Maksima i Đorđa, u Australiju, bez Tanjinog odobrenja. Nakon toga Tanja se borila svim pravnim sredstivam da vrati sinove u Srbiju, što je na kraju i uspela.

Tanjina majka najavila je da se za unuke sprema porodični doček u Smederevu, kao i da su svi presrećni što će napokon videti dečake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    21. jun 2021 | 13:38

    BOG DA VAS ČUVA. NAJLEPŠI STE!

  • R O S A R I O C E N T R A L

    21. jun 2021 | 13:57

    KOGA BRIGA ? AL STVARNO !

  • Mare

    21. jun 2021 | 14:53

    Svako ko kritikuje ovu zenu,pozeleo bih mu isti scenario sto je ona prezivela pa bi drugačije pricali!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA