• 14

Tanja Savić sa sinovima napokon stigla u Beograd: "Pravda je pobedila, meni je bitna njihova sreća"

Tanja je prvo sletela u Dubai, odakle su presedali, a vreme čekanja iskoristila je da usnimi dečake, koji su bili vidno uzbuđenji zbog dolaska kući

  • 14

Tanja Savić stigla je oko 13 časova u Beograd sa sinovima Maksimom i Đorđem. Srećna pevačica sa svojim dečacima pojavila se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon 26 sati puta.

- Bilo je emotivno, bilo je mnogo suza. Presrećna sam. Nadam se da sam svojim primerom nadahnula sve da budu dobri, pravda pobeđuje - rekla je Tanja.

Na pitanje da li su joj sinovi zamerili što je dugo nije bilo, rekla je:

- Taman posla, oni su znali da sam imala let 16, aprila ali zbog nekih problema nisam mogla da odem. Sada sam otišla.

Kako je izgledao emotivni dolazak Tanje i dece u Srbiju:

Najavila je slavlje za svoje dečake.

- Idem sad sa svojom decom da uživam. Biće ručak, neće biti neka žurka. Bilo mi je važno da uzmem decu, ništa mi drugo nije važno - rekla je Tanja i dodala:

- Ja sam neko ko ne želi da odvoji decu od oca, i obrnuto. samo želim da su oni srećni, nisu bitne okolnosti, ja im neću uskratiti kontakt sa ocem. Ništa ne može da me uplaši više.

Inače, Tanja je prvo sletela u Dubai, odakle su presedali, a vreme čekanja iskoristila je da usnimi dečake, koji su bili vidno uzbuđenji zbog dolaska kući.

Podsetimo, Dušan Jovančević pre 15 meseci odveo je njihove sinove, Maksima i Đorđa, u Australiju, bez Tanjinog odobrenja. Nakon toga Tanja se borila svim pravnim sredstivam da vrati sinove u Srbiju, što je na kraju i uspela.

Tanjina majka najavila je da se za unuke sprema porodični doček u Smederevu, kao i da su svi presrećni što će napokon videti dečake.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima