Suzana brani muža: "Kažu da Sale decu drži kao robove u ZG, a do juče su radila za par stotina RSD"

- Kao osobi koja je jako emotivna teško mi pada nepravda i kada je on u pitanju i kada sam ja u pitanju - rekla je Jovanovićeva

  • 4
Suzana Jovanović, promocija

Suzana Jovanović, Foto: ATA Images

Pevačica Suzana Jovanović ne krije da nije imuna na komentare koje dolaze od strane ljudi koji loše govore o njenom suprugu Saši Popoviću, konkretno kada su u pitanju Zvezde Granda.

Naime, posebno je razdraže komentari da Saša izrabljuje pevače koji prodefiluju u ovom muzičkom takmičenju. 

Kako Jovanovićeva kaže, negativni komentari je dotaknu jer je po prirodi osetljiva osoba.

- Kao osobi koja je jako emotivna teško mi pada nepravda i kada je on u pitanju i kada sam ja u pitanju. I to kada su u pitanju osobe koje vas uopšte ne poznaju, a ipak znaju da vam upute kritiku i da kažu salvu ružnih reči - počela je Suzana, pa nastavila:

- Konkretno mislim na Zvezde Granda i na tu decu, jako me boli kad kažu da Sale izrabljuje pevače i da ih drži kao robove. Pa ako su robovi nekada i ovi danas što lepo žive, što imaju lepe automobile, konto u banci, stanove na svom imenu, lepe honorare i putuju po celom svetu - ako su to robovi, onda molim lepo! Zaista! A ta deca su do juče radila za par stotina dinara, a danas imaju mnogo mnogo više. I treba da imaju. Jer njihov uspeh je i naš uspeh. Strašno me to boli, a vidi se da su ta deca danas uspešna i imaju svoje porodice i ja im od srca želim da imaju što više - istakla je Suzana za Kurir.

Podsetimo, Suzana je nedavno promovisala novi album, a u svemu joj je najveću podršku pružio Saša, koji je i finansirao njen novi projkat.

- Moja penzija je 700 evra. Ja sam 140 penzija uložio u sve ovo, pa ti izračunaj da je abum koštao. Skoro 11 i po miliona dinara, odnosno 98 hiljada evra - istakao je tada Popović.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne može jare i pare

    21. jun 2021 | 19:47

    Tu decu niko nije primoravao da dođu u taj cirkus, mogli su i dalje da pevaju po vašarima, a ovako svi kupili stanove i kola. Organizacija takmičenja, ugovaranje tezgi, reklama na televiziji sve to plaća Grand pa zar da im sve to neko omogući džabe? Vidim da sve ove koji su napustili grand nigde više nema.

  • dg

    21. jun 2021 | 19:23

    Od srca svoj toj djeci želiš da imaju što više jer i tvojih 50% što im uzimaš samim tim vrijedi više.

  • Перагеније

    21. jun 2021 | 19:28

    Хахахаха, КАКВЕ нараменице - баш за ЗГ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA