Savići dečake dočekali sa stilom: Tanjina porodica iznajmila limuzinu na 4 sata, a cifra je paprena

Pevačica i njena porodica nisu žalili novca za mašinu kojom su se vozili do kuće

  • 56
Tanja Savić sa decom i porodicom na aerodromu limuzina

Tanja Savić, Maksim i Đorđe, limuzina, Foto: Nikola Tomić

Za pevačicu Tanju Savić je 21. jun 2021. godine veliki dan, s obzirom da konačno može da provodi vreme sa svojom decom, koja su joj bila oduzeta više od godinu dana. Pevačica je oko 13 časova stigla iz Australije u Beograd sa sinovima Maksimom i Đorđem, sa kojima se uputila ka rodnom Smederevu - ni manje ni više nego belom, luksuznom limuzinom.

Srećna pevačica sa svojim dečacima pojavila se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon 26 sati puta, a za povratak u Smederevo Tanja i njena porodica nisu žalili novca, te su za mašinu kojom su se vozili do kuće navodno izdvojili pozamašnu svotu novca.

Limuzinu marke "Hamer" su Savići iznajmili na četiri sata i taj luksuz navodno su platili 560 evra, saznajemo od agencije za rentiranje limuzina.

Kolika je radost i veselje što su dečaci stigli u Srbiju, pokazuje i brat Tanje Savić koji nazdravlja šampanjcem i maše srpskom zastavom iz limuzine!

Na pitanje da li su joj sinovi zamerili što je dugo nije bilo, rekla je:

- Taman posla, oni su znali da sam imala let 16. aprila ali zbog nekih problema nisam mogla da odem. Sada sam otišla - rekla je pevačica koja nije krila svoju sreću, najavivši slavlje povodom dolaska sinova.

- Idem sad sa svojom decom da uživam. Biće ručak, neće biti neka žurka. Bilo mi je važno da uzmem decu, ništa mi drugo nije važno - rekla je Tanja okupljenim novinarima.

- Ja sam neko ko ne želi da odvoji decu od oca, i obrnuto. Samo želim da su oni srećni, nisu bitne okolnosti, ja im neću uskratiti kontakt sa ocem. Ništa ne može da me uplaši više - zaključila je Savićeva.

Kada su limuzinom stigli u Smederevo, Savići su pozvali medije na proslavu, a komšiluk je plakao od sreće zbog Tanje i dečaka.

Video: Tanja Savić za sinove iznajmila limuzinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA