Kristijanova ljubavnica uradila test za trudnoću: Nakon rezultata, on je izvređao najstrašnije

Golubović napravio ljubomornu scenu zato što je Kristina navodno flertovala sa Ša

  • 3

Pevačica Kristina Spalević, ljubavnica Kristijana Golubovića, sumnjala je da je u drugom stanju, zbog čega je juče u programu uživo uradila test.

Za to vreme, Kristijan je razgovarao sa voditeljem Milanom Miloševićem, a Kristina je nakon nekoliko minuta izašla iz kupatila i saopštila da je test negativan i da nije trudna.

- Mislim da ni njemu nije svejedno. Mislim da smo se razočarali i on i ja - rekla je Kristina.

Po povratku u Belu kuću, došlo je do preokreta. Naime, Kristijan je priredio pravu dramu zbog, kako kaže, četvoročasovnog flertovanja Kristine i Nenada Aleksića Ša, o čemu je govorio za crnim stolom. Tom prilikom, Kristijan nije birao reči, te je najgnusnije vređao Kristinu jer je koketirala s reperom, dok ih je on posmatrao.

- Ja ne ljubomorišem, ali ono što ja vidim jeste vajb! Šta bi radio da ja četiri sata pričam sa Tarom? Ne zameram ja tebi, nego njoj zameram to džukačko ponašanje. Oboje mi pu**te ku**c, to su ku***nske priče! Neka te sad je*e Ša! Pun mi je ku**c nje i njenog ku***rluka - psovao je Golubović, išao od jednog do drugog zadrugara i pričao najstrašnije o Kristini, da bi na kraju zaključio:

- Kristinu može da je*e svako! Bog me je pogledao, srećan sam što mi ku**a neće roditi dete - dodao je on.

Kristina i Kristijan su posle emisije završili u hotelu "Zadruge", gde je pevačica zaplakala zbog svih uvreda koje su joj tokom noći izgovorene. Iako se činilo da je ovo njihov definitivni kraj, Golubović je ipak uspeo da joj se uvuče u krevet, te su zaspali zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA