≫ 

Ša briznuo u plač, priznao da se kaje zbog prevare, a otac ga podržao: "Bravo, sine, to je pravi..."

- Gledao sam i duša me boli koliko se kida. Nenad je jedna dobra i plemenita duša - rekao je Zoran

  • 4
Zoran Aleksić, Nenad Aleksić Zoran Aleksić, Nenad Aleksić Ša, Printskrin: Instagram/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša ustao je za crnim stolom i briznuo je u lač i javno se pokajao što je prevario bivšu suprugu Ivanu. Zoran Aleksić, reperov otac, nije krio koliko mu je teško pala sinoćna sinovljeva ispovest.

- Gledao sam i duša me boli koliko se kida. Nenad je jedna dobra i plemenita duša i videli ste sinoć koliko mu je žao što je povredio Ivanu. To što se porodice tiče, ne možemo dugo da se ljutimo, on je naše dete, brat, stric i mi ga volimo. Niko bezgrešan nije, ta greška ga je emotivno slomila, ali tu smo mi i pravi prijatelji da ne dopustimo da klone - istakao je Zoran za Pink.rs i dodao:

- Za ono sinoć - bravo sine, to je pravi Nenad! Kada bude zagrlio Vuka i Lazara, koji ga obožavaju, znaće da nije sam.

Inače, Ša je sinoć rekao za crnim stolom da oseća strah od susreta sa, sada bivšom suprugom, Ivanom.

- Evo, ovako će biti, on misli da sad njega ona čeka... Tara će njega sačekati, pa će reći da su svi protiv nje, ona ima filmove u svojoj glavi, da su svi protiv njih, govoriće kako su poruke posvećene nekom drugom. Svi mu se u facu smeju, jer ne mogu da izdrže! - objasnio je Đedović.

- Ja imam ozbiljan strah od viđenja sa Ivanom, zato što je sve bilo javno, zato što se sve ovako desilo. Ja znam Ivanu, šta god da se desilo, njoj nije svejedno sad. Da, grize me savest, ne mogu da živim sa onim što sam uradio Ivani. Žao mi je što sam joj se us*ao u život. Tari sam platio kaznu, zato što ne mogu da živim sa tim da je neko zbog mene otišao - komentarisao je reper kroz suze.

- Vidi, postoji velika mogućnost da se sve promeni kad izađe i vidi Ivanu, postoje mozgovi koje zaborave na sve kad ih izoluješ. Mislim da se sa Ivanom nije video, samo zato što Tari to smeta. Postoji velika mogućnost da će mu se emocije vratiti - objasnio je Đedović.

- Često pomislim šta sam joj uradio, ne mogu sebi da oprostim, majke mi, zato što Ivana nije osoba... nije mrava zgazila. Znaju ljudi koji poznaju Ivanu, verujte mi, to ne možete nigde da upoznate. Majke mi, ne možete, ne znam kako da vam objasnim! Mnogo sam pogrešio prema njoj. Ja znam da Ivani nije dobro - plakao je Ša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    22. jun 2021 | 13:43

    Tek ce te stici kajanje...

  • Komsinica Cica

    22. jun 2021 | 12:34

    Tek ce ga stici kajanje kad izadje u realnost. Ali dobro je dok se covek zna i pokajati i oprostiti. Jer na svetu nema bezgresnih.

  • V. M

    22. jun 2021 | 16:28

    Sve mi se čini da je dobra kamuflaza i borba za prvo mesto, kao zao mu Ivane , a do skoro je blatio i pljuvao po njoj nije mu bila dobra zena a sad kad više nije siguran i u Taru sad izmišlja neku patetiku. Misli da ce tako izazvati sazaljenje naroda da dobije što više glasova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA