≫ 

Svi su pričali o njenim skupim sandalama i torbi, a JK je čuvenu narandžastu kombinaciju platila 20€

Jelena je na sebi imala narandžastu haljinu, kao i tange u istoj boji, a mnogi su se šalili na račun sandala i torbe, koje su u zbiru koštale 2.070 evra

  • 10
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Pop zvezda Jelena Karleuša raspametila je izgledom u narandžastoj kombinaciji i niko nije ostao imun na ovaj provokativan prizor.

Jelena je na sebi imala narandžastu kombinaciju, kao i tange u istoj boji, a mnogi su se šalili na račun Jeleninih sandala i torbe, koje su u zbiru koštale 2.070 evra.

Jednom prilikom Dara Bubamara, aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, rekla je "Narandža boli", pa su mnogi to iskoristili u komentarima, misleći na Jelenine skupocene narandžaste komade.

Jelenine Versaće sandale i torbica u narandžastoj boji zaista puno koštaju. Jelena je za torbicu iskeširala 1.080 evra, a za sandale 990. evra, ukupno 2.070 evra.

Ipak, da je Karleuša pravi mag kada je u pitanju kombinovanje skupih i pristupačnijih odevnih predmeta, pokazala je i u čuvenoj narandžastoj kombinaciji. Narandžasta haljina od koje "padaju vilice" na zvaničnom sajtu prettylittletings.com košta 20 evra na popustu, dok joj je originalna cena 25 evra.

Kako izgleda Jelenina famozna narandžasta kombinacija, pogledajte u galeriji:

Video: Garderoba u kojoj je Karleuša primila vakcinu košta kao nov auto!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA