≫ 

Mili prozvao rokera zbog kandidata: "Davidov je problem što mu smeta Isak Šabanović - on je zvezda "

Muzičar je otvoreno govorio o takmičenju "Zvezde Granda" i kandidatima

  • 10
Zvezde Granda Mili; Foto: ATA Images

Aleksandar Milić Milić potpuno je posvećen svojim kandidatima u takmičenju "Zvezde Granda", koje priprema sada za polufinale, a kasnije i za finale koje će se održati 26. juna.

On je otkrio i da nije imao problem sa tim što se kasnije priključio stalnoj postavci žirija, a prokomentarisao je i svog kandidata Isaka Šabanovića, koji je osvojio srca publike kada se prvi put pojavio na "Grandovoj" sceni.

Na početku je istakao da nije imao problem sa tim što se naknadno priključio stalnoj postavci žirija i da mu je jedini izazov bio rad sa mladim talentima.

- Rad sa pevačima je moj osnovni posao, tako da meni ništa nije bilo nepoznato, iako sam naknadno došao u "Zvezde Granda". Ono što mi je bio izazov jeste što sam imao prvi put priliku da radim sa mladima koji tek počinju svoje karijere - rekao je Mili i otkrio da li misli da će Isak pobediti u takmičenju.

- Isak je odličan kandidat, već je zvezda. Ali, ko god da pobedi, mi smo svi pobedili - rekao je on.

Đorđu Davidu je navodno zasmetalo to što se Isak sada pojavljuje u reklamama i što ljudi pričaju o njemu, te je publika negde zaključila da ga roker ne voli.

- To je njegov problem i u to ne ulazim. To više govori o njemu samom, a da je Isak zvezda ovog takmičenja, jasno je svima - rekao je Mili za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avangarda

    22. jun 2021 | 14:04

    Isak je već zvezdetina koja oplemenjuje celu našu estradu. Momak je sem vrhunske interpretacije doneo neviđenu harizmu i nastup na sceni...kao što u filmovima najbolje role donosi Al Paćino... gledam ovo pevačko nadmetanje od 2003 ali ovakvo čudovište do sad nije nikad nastupilo.Energetska bomba koja je svesna sebe i svih svojih kvaliteta i različitosti. Jedan jedini emotivac koji pesmu donosi na binu kao u najboljem holivudskom filmu.Bravo dečko i svaka ti dala. Knjaževac te voli.💞

  • Johny b

    22. jun 2021 | 14:51

    Bravo za Isaka on je vec zvezda I naslednik Zeljka Bebeka I Tife I pred njim je velika karijera on je pobednik bez premca jer ga vole u svim ex yu drzavama.Djordje David moze samo da mu zavidi jer decko ubedljivo pobedjuje.

  • Minaaa

    22. jun 2021 | 16:57

    Isak peva razbija ko je David Đorđe ja neznam nijednu pesmu TK rokera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA