"Ja sam veličanstvena glumica, a ona nije": Eva Ras ponovo oplela po Kiji, obratila se i Luni Đogani

- Imam 80 godina i ne može mene producent da zaliva fekalijama zbog Kije Kockar - rekla je Eva

  • 26
Eva Ras Eva Ras Foto: Nikola Tomić

Glumica Eva Ras već neko vreme javno govori kako ne simpatiše bivšu rijaliti-učesnicu Kiju Kockar, a sada je bolje opisala situaciju koja se desila tokom snimanja jednog filma u kojem je trebalo da igra sa Kijom. Eva je i uporedila Kockarevu sa njenom ljutom rivalkom Lunom Đogani.

Eva je, naime, otkrila da se prvi susret između nje i Kije desio na snimanju studentskog filma "Ludnica subotnje večeri" u kojoj su obe imale ulogu.

- Kija mi se namešta neprekidno. Igrala je u jednom studentskom filmu gde sam i ja igrala i ona je trebalo da igra sebe, ali je želela da to bude spektakularno, ali ja to tad nisam znala. Zamislite mene babu i tad sam imala skoro 80 godina, a sada imam skoro 81. Pet sati, od šest do jedanaest uveče sam bila na setu i ništa se nije snimalo i ja sam u jedanaest rekla producentu da idem, da neću dalje da čekam, ali producent mi je rekao: "Ne možete", a ja sam rekla: "Imam skoro 80 godina, otići ću. Ako mi ne date auto, otići ću peške" - počela je da objašnjava glumica za Grand magazin.

- Posle sam i zaboravila sam na to, ali kada sam snimala novi studentski film, klinci su me, na snimanju novog studentskog filma, pitali "šta je to bilo sa Kijom Kockar da ste napustili snimanje". Ja sam im rekla da ne znam šta je bilo. Oni su mi odgovorili da je Kija pisala scenario. Za pet sati nije moglo da se napiše, jer to ne može ni naš najbolji scenarista i akademik Dušan Kovačević - zaključila je Rasova.

Kako je ispričala, zabolelo je to što reditelj filma nije podržao nju, nego Kockarevu.

- Taj reditelj kome sam ja činila uslugu stao je na stranu Kije Kockar. Meni to ne smeta, jer uvek treba biti na strani slabijeg. Ja sam veličanstvena glumica, Kija Kockar nije, ali imam 80 godina i ne može mene producent da zaliva fekalijama zbog Kije Kockar - rekla je Eva.

Nakon toga, glumica se osvrnula i na prozivanja u medijima. Ono što ju je posebno iznerviralo, kako kaže, jeste to što su je Katarina Živković i Kija navodno prozivale u jednoj emisiji.

- Čitala sam u tabloidima jer sam ja kompjuterski opismenjena da su me Kija Kockar i Katarina Živković tokom cele emisije ismejavale. Dve ličnosti koje su diskutabilnih vrednosti, rijaliti pobednice... pa ja sam isto rijaliti-zvezda, to je mnogo lakše nego biti glumačka zvezda - govori Eva.

Kada je u pitanju nedavno Kijino pojavljivanje na uručivanju nagrada, prilikom kojeg se zagrlila sa glumicom Tanjom Bošković, Eva je rekla sledeće:

- Tanja Bošković nije primila tako niske udarce, pa je mogla da se grli sa njom. I ja bih je zagrlila da se nije desio skandal koji sam ispričala. Kija se sa mnom ponaša potpuno licemerno, kada god me sretne, kaže mi da me poštuje, a kada ode u neku emisiju, ismejava me - ispričala je Rasova.

Tokom gostovanja, Eva je iskoristila priliku da čestita Luni Đogani rođenje ćerkice i istakne da je ona od rijalitija najviše profitirala.

- Luna, čestitam ti bebicu, neka je sa srećom sve! Ona ih je sve nadigrala, prava je rijaliti-zvezda koja je od prirode svoj rejting naplatila svojom ćerkom, koja će je pratiti kroz život. Sa druge strane, Katarina i Kija, ne znam... Katarina Živković već 10 godina troši vreme, na šta? - brutalno je iskrena bila Eva u pomenutoj emisiji.

Video: Kija otkrila detalje veze za fudbalerom: Uporedila njega i Slobu, pa prepričala scenu iz kuhinje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nuena

    22. jun 2021 | 19:59

    Neko Vas je slagao, g-djo Ras, da ste 'nekakva' glumica. A velicanstvena, to za sebe nije rekla ni C Bojkovic,ni Dravicka, ni T Boskovic...samo vi za sebe.

  • nibrS

    22. jun 2021 | 18:03

    Treba svi normalni ljudi da opletu po kiji, miji, piji, luni, samozvanoj divi i ostalim starletama... Dosta ako Boga znate, unazadićete nas više nego osmanlije za 430 godina... Stop nekulturi i nemoralu i vulgarnosti...

  • Mixi

    22. jun 2021 | 19:57

    G-đa Eva ja Vas obožavam!!!! Vi ste i divna glumica i dobar čovek!!!🌹🌹🌹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA