Dušanu nedostaju sinovi: Sve bih uradio za porodicu, čak bih i decu oteo od majke

Dušan je stalno u kontaktu sa decom i ističe da njihovo prijateljstvo neće prestati

  • 4
Tanja Savić, Dušan Jovančević

Tanja Savić, Dušan Jovančević Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Aktuelna pevačica Tanja Savić je pre nekoliko dana dovela decu u Srbiju nakon što ih nije videla jako dugo. Ovim povodom oglasio se njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević, koji je šokirao javnost kada je pre više od godinu dana, navodno, na prevaru oteo njihove sinove Maksima i Đorđa i bez pevačicinog znanja ih odveo u Australiju.

Dušan je sada rekao da mu deca nedostaju, kao i da bi ih ponovo oteo od majke.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije, ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević za Alo.

Inače, Dušan je stalno u kontaktu sa decom i ističe da njihovo prijateljstvo neće prestati.

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari - ispričao je Jovančević za pomenuti list.

Podsetimo, pevačica je 21. juna pripremila spektakularni doček svojih sinova koje nije videla više od godinu dana. Belom limuzinom su se vozili do Smedereva, a kada su došli kući, Tanja im je pripremila brdo iznenađenja

- Bilo je emotivno, bilo je mnogo suza. Presrećna sam. Nadam se da sam svojim primerom nadahnula sve da budu dobri, pravda pobeđuje - rekla je Tanja.

Video: Tanja Savić sa sinovima napokon stigla u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA